.

.

GUANGMING - 2 бр. Обслужването на чиния за салата, богат на функции Метална Десерт лъжица 2 в 1, Златна лъжичка, карета перална лъжица от неръждаема стомана с дълга дръжка, ?

GUANGMING - 2 бр. Обслужването на чиния за салата, богат на функции Метална Десерт лъжица 2 в 1, Златна лъжичка, карета перална

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Многофункционален се Използва за събиране на салата, плодове, десерт, пиене, юфка и т Специален дизайн, лесно се задържа и експлоатирани, идеален за дома, хотела, ресторанта.Изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана марка 304, която е устойчива на деформации.Ергономичен и удобен балансиран.Този Спор е блестящ и лъскав, не обесцвечивается, не накърняват или.Незаменим кухненски прибори за идеалния размер, точно това, което очаквате от живота на съдове.Многофункционален се Използва за събиране на салата, плодове, десерт, пиене, юфка и т. Специален дизайн, лесно се задържа и експлоатирани, идеален за дома, хотела, ресторанта.Изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана марка 304, която е устойчива на деформации.Ергономичен и удобен балансиран.Този Спор е блестящ и лъскав, не обесцвечивается, не накърняват или.Незаменим кухненски прибори за идеалния размер, точно това, което очаквате от живота на съдове.Добре дошли в нашия магазин, където можете да избирате от широка гама от стоки.Висококачествена лъжица от неръждаема стомана 18/10 2 в 1, набор от 2Материал : неръждаема стомана 18/10 (304) Цвят : сребристо/черно/синьо/лилаво/rose gold/златна/модел, идеален за домашно ползване в ресторанти, барове, магазини, десерт, чай с мляко и т. Лесно почистване и се поддържа, за да си кафе и десерти изглеждат по-красиви и по-професионално Размер : около 201 мм Тегло : около 44 g Стил : трехзубый.

Други функции

Най-добри сделки