.

.

гъба от естествена люфы huknbud (4 опаковки по 5 см), се използват в кухнята, за почистване на съдове или във ваната за къпане, 5 φ3,2 инча, включително въже за обесване.

гъба от естествена люфы huknbud (4 опаковки по 5 см), се използват в кухнята, за почистване на съдове или във ваната за къпане, 5

BGN 48.25

Брой продукти
На склад

??Натурална гъба huknbud е изработена от 100% естествени материали, се поддава на биоразградими и много безвреден за околната среда ? ? , Подходящи за почистване на кухненско оборудване и уреди, чист и гигиеничный; Също така е подходящ за банята, той може ефективно отшелушивать, насърчаване на кръвообращението, по-здрави, отколкото гъба от химически влакна. ??Продукт придава квадратна форма с помощта на прес-форми, запазване на волокнистую структура люфы.Накиснете в топла вода за 10 минути, за възстановяване, преди да използвате.Дръж го и го оставете да изсъхне по естествен начин след употреба. ?? Размера на продукта, който сте получили, е равен на 5*3*1.След накисване и възстановяване размер от 5 * φ3,2 инча.Всеки продукт е снабдено с окачен на въжето за удобство на захващане.Всяка опаковка съдържа 4 опаковки. ??Продукт huknbud е посветена на обяснение на факта, че "Разнообразието - това е пикантность живот".Подходящи за почистване на кухненско оборудване и уреди, също е подходящ за баня, ефективно ексфолиране, подпомага движението на кръвта.Нарязан на малки парченца, може да се използва за почистване на лицето и масаж.Дръж го за естествено изсушаване след употреба. Всеки продукт е с различна структура, някои са твърди, някои по-меки.Тъй като стоки се изпращат на случаен принцип, те могат да бъдат по-твърди или меки.Може да се използва в зависимост от вашите навици.Растителни влакна е по-груб.Подходящ за мъжката баня.Той е подходящ и за почистване на кухненски прибори и домакински уреди.Растителни влакна среден размер са подходящи за къпане на обикновените хора.Той е подходящ и за почистване на кухненски прибори и домакински уреди.Растителни влакна са много тънки.На пипане меки, подходящи жени за къпане или нарязване на малки парчета, за почистване на лицето.

Други функции

Най-добри сделки