.

.

Комплект дръжки за входна врата SCYAN с дръжка, брава за входната врата с единично капаче H4 с Дръжка за входна врата, Комплект дръжки за заключване на входната врата Б?

Комплект дръжки за входна врата SCYAN с дръжка, брава за входната врата с единично капаче H4 с Дръжка за входна врата, Комплект дръжки за заключване

BGN 20.00

Брой продукти
На склад

?️ Съвместим с Smart Lock - При наличието на предварително подготвени дупки можете просто да използвате отвертка и да го инсталирате за няколко минути, в комплекта влиза също нужното оборудване и шаблони схеми за инсталацияНашите комплекти писалки са съвместими с засовными ключалки SCAYN smart. (ASIN : B09 QGL64 G9, B09 QFWJWR2, B09 SH3 B88 D, B09 SHFJDXR). ?️ Регулируеми механизми затвори 2-3/8' - 2-3/4' (60- 70 мм), позволяват възможностите за монтаж.Подходящ за всички стандартни врати с дебелина от 1-3/8 "до 1-3/4". ?️ Традиционен, стилен дизайн - Комплект дръжки са подходящи само за неактивни или привиден врати, тъй като в него липсва функция за заключване. ?️ Се инсталира за няколко минути - не се изисква нито помощник, нито на професионален ключар, вие можете да направите това сами, ако имате крестообразная отвертка. ?️ Гаранция за обслужване на клиенти - ограничена гаранция на производителя за една година и безплатна доживотна техническа поддръжка.Има ли въпроси?Моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние - американска компания, предлагаме обслужване на клиенти от Вашингтон, САЩ.Съвместим с Smart Lock - При наличието на предварително подготвени дупки можете просто да използвате отвертка и да го инсталирате за няколко минути, в комплекта влиза също нужното оборудване и шаблони схеми за инсталация.Нашите комплекти писалки са съвместими с засовными ключалки SCAYN smart. (ASIN : B09 QGL64 G9, B09 QFWJWR2, B09 SH3 B88 D, B09 SHFJDXR).

Други функции

Най-добри сделки