.

.

Коледен Орнамент Куки Декоративна Закачалка От Желязна Тел В Формата на Звезда за Украса на Дома Коледна Елха 100 Бр. (Сребро)

Коледен Орнамент Куки Декоративна Закачалка От Желязна Тел В Формата на Звезда за Украса на Дома Коледна Елха 100 Бр. (Сребро)

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

1Всеки от тях е с дължина около 2 сантиметра.Този голям апартамент на 2-инчов куки за бижута от сребро, метална тел, ще стане чудесно допълнение към вашата коледна дървото през този сезон. ЦВЯТ : Блестящо сребро и злато.Можете също така да ги използвате, за да се мотае големи снежинки на прозорец или друг сезонен декор, който изисква малко стафиди. Здрава конструкция с S-образна форма.Те са идеални за всички свои коледни украси и безценна колекционерска стойност.Идеален за бродерия, закачане на коледна украса на коледната елха в този празничен сезон. Изработени от висококачествена неръждаема стомана, много силни и издръжливи, не е лесно ръжда и разъедаются, можете да ги използвате в продължение на дълго време. Продукт има два цветови варианта, които ще придадат блясък на вашия празник.Всеки от тях е с дължина около 2 сантиметра.Този голям апартамент на 2-инчов куки за бижута от сребро, метална тел, ще стане чудесно допълнение към вашата коледна дървото през този сезон. ЦВЯТ : Блестящо сребро и злато.Можете също така да ги използвате, за да се мотае големи снежинки на прозорец или друг сезонен декор, който изисква малко стафиди. Здрава конструкция с S-образна форма.Те са идеални за всички свои коледни украси и безценна колекционерска стойност.Идеален за бродерия, закачане на коледна украса на коледната елха в този празничен сезон. Изработени от висококачествена неръждаема стомана, много силни и издръжливи, не е лесно ръжда и разъедаются, можете да ги използвате в продължение на дълго време. Продукт има два цветови варианта, които ще придадат блясък на вашия празник. куки за коледна украса в опаковка от 100 броя е много по-солиден традиционните куки и достатъчно дебели, за да не загубят формата си.Изработени от висококачествена неръждаема стомана, не е лесно да се поддават на корозия, можете да ги използвате в продължение на дълго време.Проектиран с помощта на спирала за превъртане, лесно се побира в украса, прекрасно изглежда страхотно на вашата коледна дървото, идеален за захващане на коледни украшения, коледни топки, прожектори, led украса.

Други функции

Най-добри сделки