.

.

Коледни Чорапи Golcellia, 6 опаковки, 18 инча, Черно-бели Чорапи в клетка от Бъфало, Големи Персонални Чорапи за захващане към Камина за Семейна Коледна украса, на Празнич?

Коледни Чорапи Golcellia, 6 опаковки, 18 инча, Черно-бели Чорапи в клетка от Бъфало, Големи Персонални Чорапи за захващане към Камина за Семейна

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

[КАРЕ ЧОРАПИ] Класически черно-бял модел в клетка от бъфало, копчета от мека отвътре с бял цвят, класически и селски стил, традиционен завършек на вашия рождественскому декораХубав празничен декор, готови за развешиванию на притежателя за отглеждане на полицата рафт. [Коледен отглеждане голяма стойност] Комплект за отглеждане в клетка от бъфало : 6 опаковки по 18,1 инча, коледни чорапи.Който е достатъчно голям, за да побере вътре много коледни подаръци-бонбони, шоколади и различни други пълнители за декорация на вашия дом или изпращането на вашето семейство. [Здрави И ТРАЙНИ] Чорапи в клетката Buffalo от памучна тъкан и лен, двуслойни дизайн, изключителна изработка на производство, меки и комфортни на допир.Всеки коледен отглеждане е снабден с 3-инчов окачен на въжето за удобство на демонстрация. [КОЛЕДНА УКРАСА] Коледни чорапи - добра коледна украса.Можете да ги изпълни не само шоколадови бонбони с пълнеж или шоколад, бонбони, но и гъвкави, часовник, часовници апарати, галстуками, подаръци, картички, малки играчки коли играчки и други подаръци.Те също могат да се украсяват коледни коледни елхи, стени и т. [с Няколко приложения] Тези коледни окачени чорапи могат да се използват не само като коледен подарък пакети, пакетчета бонбони или да прекратява приятели - перфектни коледни подаръци за семейството си. [КАРЕ ЧОРАПИ] Класически черно-бял модел в клетка от бъфало, копчета от мека отвътре с бял цвят, класически и селски стил, традиционен завършек на вашия рождественскому декора.Хубав празничен декор, готови за развешиванию на притежателя за отглеждане на полицата рафт. [Коледен отглеждане голяма стойност] Комплект за отглеждане в клетка от бъфало : 6 опаковки по 18,1 инча, коледни чорапи.Който е достатъчно голям, за да побере вътре много коледни подаръци-бонбони, шоколади и различни други пълнители за декорация на вашия дом или изпращането на вашето семейство. [Здрави И ТРАЙНИ] Чорапи в клетката Buffalo от памучна тъкан и лен, двуслойни дизайн, изключителна изработка на производство, меки и комфортни на допир.Всеки коледен отглеждане е снабден с 3-инчов окачен на въжето за удобство на демонстрация. [КОЛЕДНА УКРАСА] Коледни чорапи - добра коледна украса.Можете да ги изпълни не само шоколадови бонбони с пълнеж или шоколад, бонбони, но и гъвкави, часовник, часовници апарати, галстуками, подаръци, картички, малки играчки коли играчки и други подаръци.

Други функции

Най-добри сделки