.

.

BESTonZON 8 бр. Маса Фигура Метална Кръгла или Кафе, богат на функции Лъжица. Чаена Лъжичка За Вкусни китайски Японски Закуски Супени Лъжици За Кухненско Кисело мляко Лъ?

BESTonZON 8 бр. Маса Фигура Метална Кръгла или Кафе, богат на функции Лъжица. Чаена Лъжичка За Вкусни китайски Японски Закуски

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Поръсва се една СУПЕНА ЛЪЖИЦА - и поддържайтеМоже да се поставя в миялна машина, дезинфекционный шкаф и т. Продуктът разполага с изискан външен вид.АКСЕСОАР за ВЕЧЕРЯ - Тази изискана лъжица има широка гама от приложения и е подходящ за ресторанти, хотелско, ресторантско, кетъринг и семейни вечери.ЛЪЖИЦИ с ЦВЕТНА ДРЪЖКА - интелигентен дизайн, с удобна дръжка, практични и безопасни за употреба.ПРИБОРИ за ПРИГОТВЯНЕ на ТОПЛА - лъжици са изработени от висококачествена неръждаема стомана и са предназначени за използване.Сребърни прибори за деца -Размер : около 18,00x4,50x0,50 см/7,07x1,77x0,20 инча.В комплекта са включени 8 х лъжици Характеристики -Материал : Супени лъжици от неръждаема стомана-Те имат широк спектър от приложения, подходящи за всички видове супа и ориз.Дръжка от трапезно сребро от неръждаема стомана удобна и приятна на допир. -Цвят : Сребриста Нежна лъжица ориз -Размер : 18,00 X4,50 X0,50 см / 7,07 X1,77 X0 Суповая лъжица. -Този продукт е с гладка повърхност, приятна на допир, много удобна за употреба и комплект чаени лъжички от метал. -Изящна изработка, продуктът е безопасен за употреба.Просто цветова комбинация, продукт красив и практичен за употреба за приготвяне на леко каша с лъжица. -Изработени от висококачествена неръждаема стомана лъжици, предназначени за използване супени лъжици от неръждаема стомана. -Дизайнът му е лесен, но той е много практичен за използване, което ви носи голямо удобство при използване на насипни лъжици.Информация за стоки, Посуда и прибори за приготвяне на храна Красива прибори за хранене за вашия дом.сребърни прибори за деца Ако търсите многофункциональную лъжица от надежден материал на разумна цена, аз ще ви кажа, че нашата суповая лъжица в японски стил ще ви стане най-добрият избор. супена лъжица, която вие заслужавате да има.Лъжици с флорални дръжки Ние произвеждаме от неръждаема стомана, така че можете да ги съхранявате в продължение на дълъг период от време.

Други функции

Най-добри сделки