.

.

UPKOCH Лъжичка за деца 72 бр Преносима Домашна Посуда Лъжици за торта, Дръжка за супа, Лъжичка за кисело мляко, Сервировочная Посуда, Лъжица: Ориз, сърце, Съдове пръчка з?

UPKOCH Лъжичка за деца 72 бр Преносима Домашна Посуда Лъжици за торта, Дръжка за супа, Лъжичка за кисело мляко, Сервировочная Посуда, Лъжица:

BGN 19.51

Брой продукти
На склад

Лъжица за смесване на кафе : Тази лъжица е лесна и стилна портативна, лека, разумни размери и е удобен за переноске.Лъжица за разбъркване на кафе : Тази лъжица е лесна и стилна.Той е преносим, лек, разумни размери и е удобен в переноске.Дегустация лъжица : ? Интелигентен дизайн, удобно усещане в ръката.Можете да го използвате с удоволствие и удобство.Лъжица за сладолед : Материал е безопасен и се отличава с устойчивост на износване и удобството при продължително използване.Лъжичка за чай с лед : Лъжица за смесване за еднократна употреба може да ви донесе приятни впечатления.Лъжица за смесване на кафе : Тази лъжица е лесна и стилна. портативна, лека, разумни размери и е удобен за переноске.Лъжица за разбъркване на кафе : Тази лъжица е лесна и стилна.Той е преносим, лек, разумни размери и е удобен в переноске.Дегустация лъжица : ? Интелигентен дизайн, удобно усещане в ръката.Можете да го използвате с удоволствие и удобство.Лъжица за сладолед : Материал е безопасен и се отличава с устойчивост на износване и удобството при продължително използване.Лъжичка за чай с лед : Лъжица за смесване за еднократна употреба може да ви донесе приятни впечатления.Пратката включва 72 x лъжици Характеристики -Дизайн опашчица дръжки лъжици във формата на сърце, удобен за задържане и използване, може да ви даде добър опит в използването на мини-десертни лъжички. -Може да се използва широко за приготвяне на кексчета, лимонада, чай с лед, студен кафе, млечни шейкове, кисело мляко малка суповой лъжица. - Цвят : Сребро лъжица за разбъркване от благородна стомана. -Лъжица кръгла и гладка, нейната лесно да се почеше, ярка и нежна, красива и практическа лъжица за сладолед. -Материал сигурно и се отличава с устойчивост на износване и удобството при продължително използване чаена лъжичка с лед. - Материал : Лъжица за парфе от неръждаема стомана. -Размер : около 11.20 инча лъжица за сладолед. -Дългата дръжка прави много удобен микс от кафе, сок и други напитки, десерт лъжица от неръждаема стомана.Описание на продукта Лъжица за печене е Добре полиран, лъжица гладка, безопасна и удобна за използване.лъжица за смесване на кафе Лъжица извършва в прост, но елегантен стил, подходящи за дома, ресторанти, барове и магазини млечен чай.лъжичка за чай с лед Изработени от неръждаема стомана и безопасен за използване.

Други функции

Най-добри сделки