.

.

Професионален Утюжок маша за коса Vogue, Автоматична Плойка маша за коса, Керамична Маша за коса, Маша за коса (Цвят: златен)

Професионален Утюжок маша за коса Vogue, Автоматична Плойка маша за коса, Керамична Маша за коса, Маша за коса (Цвят: златен)

BGN 3.98

Брой продукти
На склад

◆ Напълно автоматична мозольная гума, управление и без опасения да се изгорите, интелигентен спиране на тока по всяко време температурата ◆2, комфортна температура не уврежда косата. ◆ В състава на керамичен слой включва протеини, извлечени от растения, който при повишаване на температурата прониква дълбоко в епидермиса, като прави косата силна, гладка и блестяща. ◆ Дизайн на външния вид на модерен и лесен, с него трябва да започне. ◆ Напълно автоматична мозольная гума, управление и без опасения да се изгорите, интелигентен спиране на тока по всяко време. температурата ◆2, комфортна температура не уврежда косата. ◆ В състава на керамичен слой включва протеини, извлечени от растения, който при повишаване на температурата прониква дълбоко в епидермиса, като прави косата силна, гладка и блестяща. ◆ Дизайн на външния вид на модерен и лесен, с него трябва да започне.Име на продукта : плойка Цвят : черно, златисто Размер : както е показано В комплекта са включени : 1 * плойка маша.

Други функции

Най-добри сделки