.

.

Четка за зъби Hhkuize BREVI - 2023 най-Добрата нано-четка за зъби премиум-клас в скандинавски стил, BREVI, Сверхмягкая четка за зъби с 20 000 мека четина, ультратонкая мека четка з?

Четка за зъби Hhkuize BREVI - 2023 най-Добрата нано-четка за зъби премиум-клас в скандинавски стил, BREVI, Сверхмягкая четка за

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

[Уникален дизайн Million Nano Bristle] - Нано-четка за зъби премиум-клас в скандинавски стил, BREVI Всяка сета от nanofibers прониква в процепа на емайла, премахване на остатъци от храна и петна, без това да повлияе на слепи зони зъбни пукнатини идеален за дъна на венците и на хора, които носят тиранти. [Сверхмягкая четка за зъби за чувствителни зъби] - сверхмягкая четка за зъби за чувствителни зъби.Четка за зъби Super soft с четина 20000 нежно полира повърхността на зъбите, без да уврежда венците.Той е много подходящ за хора с чувствителни зъби и кровоточащими венците. [Лек и ергономичен дизайн] - устойчива на плъзгане конструкция бамбукова дръжка на четка за зъби, BREVI Nordic Nano създава деликатни усещания.Глава на четка точно е настроена за постигане на максимален комфорт.Удобна конструкция на ръкохватката-добре се приспособява към пръстите си, като предотвратява прекомерно усилие. [Висококачествени, безопасни материали] - Изработени от жилав косъм, четка за зъби BREVI е предназначена за дълъг живот. цели формиране четина с тънки съвети, хомогенна меки гумени зъби с висока плътност, износоустойчиви и дълготрайни, за почистване на езика, с интегрирана функция за почистване. [Дълбоко почистване] - - - - Тънки структури, които не съдържат бисфенол А, да проникне в по-трудно достъпните кътчета и пространствата между зъбите и ръбове на венците, като осигурява 20 пъти по-богат мехурчета и дълбоко почистване.Всяка четка за зъби има специална кутия за съхранение. [Уникален дизайн Million Nano Bristle] - Нано-четка за зъби премиум-клас в скандинавски стил, BREVI Всяка сета от nanofibers прониква в процепа на емайла, премахване на остатъци от храна и петна, без това да повлияе на слепи зони зъбни пукнатини. идеален за дъна на венците и на хора, които носят тиранти. [Сверхмягкая четка за зъби за чувствителни зъби] - сверхмягкая четка за зъби за чувствителни зъби.Четка за зъби Super soft с четина 20000 нежно полира повърхността на зъбите, без да уврежда венците.Той е много подходящ за хора с чувствителни зъби и кровоточащими венците. [Лек и ергономичен дизайн] - устойчива на плъзгане конструкция бамбукова дръжка на четка за зъби, BREVI Nordic Nano създава деликатни усещания.Глава на четка точно е настроена за постигане на максимален комфорт.Удобна конструкция на ръкохватката-добре се приспособява към пръстите си, като предотвратява прекомерно усилие. [Висококачествени, безопасни материали] - Изработени от жилав косъм, четка за зъби BREVI е предназначена за дълъг живот.

Други функции

Product material:
environmentally friendly soft fiber hair + ABS high light handle.
Product weight:
25.5g
Color:
black, white, green, pink
Specifications:
Million ultra-fine bristles for effective deep cleaning of teeth.:
Micron soft hair, effective care for gum health.:
The material is environmentally safe.:
It is suitable for people with bleeding gums and sensitive gums.:
Package Included:
2/4Packs BREVI Toothbrush :
Най-добри сделки