.

.

Комплект HBU от 2 30-футови правоъгълни съединители XLR до балансиран штекерному кабел - 30 фута, 3-пинов Конектор микрофонного кабел за професионално аудиоинтерфейса, м?

Комплект HBU от 2 30-футови правоъгълни съединители XLR до балансиран штекерному кабел - 30 фута, 3-пинов Конектор микрофонного кабел

BGN 23.33

Брой продукти
На склад

【 3-пинов XLR под ъгъл до 3-номера за контакт конектора XLR-щепсела 】 стерео аудио кабел е правоъгълен разъемXLR-щепсела в единия край и директен адаптер XLR-щепсела на другия крайБалансиран XLR връзка позволява на различни професионални аудиоустройствам се свързват един към друг. 【 Правоъгълни съединители XLR със сребърен шнур 】съединители XLR имат защита IP65 с 3-контактна конструкция от женски и мъжки пол.Правоъгълен дизайн предпазва аудио кабел от огъване и напукване, когато оборудването е на стойност от стените. 【 Меден проводник с ниски загуби 】 Бескислородная мед (OFC) е идеален за по-добра предаване на възвратно аудио и премахване на електромагнитни смущения.Медно жило с ниски загуби - най-доброто решение за предотвратяване на шум и жужжания, което позволява да се поддържа максимално чист сигнал.Скручивающаяся тел осигурява гъвкавост при използването на 360 градуса, за да изяви на открито или на сцената. 【 Лека и здрава защита от PVC 】 Мек гумен материал е предназначен за използване в тежки условия.Отлична устойчивост на износване позволява на кабела, за да издържат натягивание обидно за него, усукване, натягивание и волочение.Гъвкава обвивка лесно се увиват на руло и се съхранява, когато не се използва. 【 За различни аудио-стерео и други приложения 】 Този кабел е съвместим с устройства с 3-контактни порта XLR, като например микрофон, конзола мишунг, система за усилвател, аудиоинтерфейсы, записващи устройства и т., Или използвайте всяко друго приложение, където има XLR връзка. 【 3-пинов XLR под ъгъл до 3-номера за контакт конектора XLR-щепсела 】 стерео аудио кабел е правоъгълен разъемXLR-щепсела в единия край и директен адаптер XLR-щепсела на другия край.Балансиран XLR връзка позволява на различни професионални аудиоустройствам се свързват един към друг. 【 Правоъгълни съединители XLR със сребърен шнур 】съединители XLR имат защита IP65 с 3-контактна конструкция от женски и мъжки пол.Правоъгълен дизайн предпазва аудио кабел от огъване и напукване, когато оборудването е на стойност от стените. 【 Меден проводник с ниски загуби 】 Бескислородная мед (OFC) е идеален за по-добра предаване на възвратно аудио и премахване на електромагнитни смущения.Медно жило с ниски загуби - най-доброто решение за предотвратяване на шум и жужжания, което позволява да се поддържа максимално чист сигнал.

Други функции

Най-добри сделки