.

.

Официален комплект за автоматично изравняване Creality CR Touch, комплект сензори за автоматично изравняване на легла за 3D-принтери На 3/На 3 V2/На 3 Pro/3 Max/ На 5/На 5 pro/CR-10 от 32-б?

Официален комплект за автоматично изравняване Creality CR Touch, комплект сензори за автоматично изравняване на легла за 3D-принтери

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

【Интелигентна компенсация на много точки за откриване на】 : Сензор за автоматично изравняване легла CR Touch с проста конструкция и висока прецизност регистрира височината на всяка точка за откриване и изчислява ъгълът на наклона между дюзата и платформа за автоматична компенсация на различни обекти 【Идеалният спътник Creality】 : Този комплект за автоматично изравняване Creality cr touch се предлага с 3 инструменти за монтаж скоби, подходящ за Ender3 v2/ Ender3/Ender3s/Ender3 Pro/На 3 Max/ Ender5/ Ender5 Pro/ Ender5 s/CR 10 с 32-битова дънната платка. (аксесоар за 3d-принтер с най-добро качество на работа). 【Постоянно качество и дълъг срок на експлоатация】 : CR Touch е снабден с метален сензор, която намалява износването и значително удължава живота му.Можете да го използвате многократно над 100 000 пъти.Това решение за изравняване на платформа за 3 D-принтер Creality 3 D research institute собствена разработка, на базата на стотици милиони потребителски данни, използвани от създателите. 【Лесен за инсталиране и използване】 : ① Изтеглете CR Touch от официалния сайт на Creative 3 D и копирайте я на TF / SD-картата.Поставете я в слота за карта с памет 3 D-принтер.Програмата може да се актуализира след включване. 【Силна съвместимост】 Автоматично изравняване на 3d принтер CR Touch, съвместимо с PEI/легло със стикери/ на стъклена легло / метална проверите за свободни стаи. 【Интелигентна компенсация на много точки за откриване на】 : Сензор за автоматично изравняване легла CR Touch с проста конструкция и висока прецизност регистрира височината на всяка точка за откриване и изчислява ъгълът на наклона между дюзата и платформа за автоматична компенсация на различни обекти. 【Идеалният спътник Creality】 : Този комплект за автоматично изравняване Creality cr touch се предлага с 3 инструменти за монтаж скоби, подходящ за Ender3 v2/ Ender3/Ender3s/Ender3 Pro/На 3 Max/ Ender5/ Ender5 Pro/ Ender5 s/CR 10 с 32-битова дънната платка. (аксесоар за 3d-принтер с най-добро качество на работа). 【Постоянно качество и дълъг срок на експлоатация】 : CR Touch е снабден с метален сензор, която намалява износването и значително удължава живота му.Можете да го използвате многократно над 100 000 пъти.Това решение за изравняване на платформа за 3 D-принтер Creality 3 D research institute собствена разработка, на базата на стотици милиони потребителски данни, използвани от създателите.

Други функции

Най-добри сделки