.

.

Дървена рамка за снимки с размер 3,5х5 виж Масив Дърво. Защита на околната среда, липсата на боя. Пластмасов панел (не стъклени). Подходящ за настолни и стени.

Дървена рамка за снимки с размер 3,5х5 виж Масив Дърво. Защита на околната среда, липсата на боя. Пластмасов панел (не стъклени).

BGN 2.99

Брой продукти
На склад

✔ Подходяща за снимки с размери 3,5x5 (размер задната дупка)Врата предна прозорци 3 1/4x4 3/4 инча. Ширина на кант : 0,7 инча;. ✔Материал от масивно дърво, без да се боя, защитата на околната среда;. ✔Можете да дадете пълна воля на творчеството и свободно рисуват цвят;. ✔ Многофункционален : хоризонтален и вертикален; настолен, стенен монтаж; могат да се поберат вашия работен плот, спалня, библиотеката шкаф; може да показва пейзажи, фигури, художествени картини и т. ✔Панел от органична пластмаса (не от стъкло) с фолио от двете страни, които трябва да бъдат отстранени; не е крехка.✔✔ Ако не сте доволни, ние веднага ще възстановим 100% ; (продукт връщане не е необходимо.YUUPIILY-Естествени, елегантни, трайни рамки за снимки 3,5x5 фото рамка от масивно дърво Характеристики на продукта : ✔ Материал от масивно дърво, без да се боя, защитата на околната среда; ✔ Можете напълно да разгърне своя творчески потенциал и свободно рисуват цвят; ✔ Многофункционален : хоризонтален и вертикален; настолен, стенен монтаж; подходящ за вашата трапеза, спалня, библиотеката шкаф; може да показва пейзажи, фигури, художествени картини и т.; ✔ Подходяща за снимки с размери 3,5 х 5 (размер на задната дупка).Врата предна прозорци 3 1/4x4 3/4 инча. Ширина на рамката : 0,7 инча; ✔ Панел от органична пластмаса (не от стъкло) с фолио от двете страни, която трябва да махнете; не е крехка. ✔ Ако не сте доволни, ние веднага ще възстановим 100% ; (продукт връщане не е необходимо.

Други функции

Най-добри сделки