.

.

Луксозна Секси Черна Завеса За душ За Момичета, Гола Афроамериканка, Афро Дама, Романтична Розово Цвете Баня, Високи Токчета, Мехурчета, 72x72 Инча, Аксесоари За Баня, ?

Луксозна Секси Черна Завеса За душ За Момичета, Гола Афроамериканка, Афро Дама, Романтична Розово Цвете Баня, Високи Токчета, Мехурчета,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

100% Полиестер 【Материали премиум-клас】 Тази секси завеса за душ черно момиче е изработена от 100% екологично чист полиестер, водоустойчив, бързо сохнущей, без мирис, по-безопасни, не выцветающей и дълготрайни. 【Опаковка】 72 "x 72" (широчина x дължина) за пълно покритие с 12 здрави метални петлицами; в комплекта са включени 12 пластмасови куки за пердета. 【Уникален дизайн】 Графични изображения с висока разделителна способност, отпечатани с помощта на съвременни технологии на цветовете, различни ярки цветове и отчетливо изображение, което ви гарантира отдих и уединение по време на вземане на душ. 【Пране】 машинно пране и бързо да изсъхне за подобряване на комфорта при къпане. 【Услуги】 Вашето удовлетворение е нашата единствена цел!Моля, не се колебайте, ако имате някакви въпроси относно нашите занавесках за душата.ПРОСТО първо свържете се с нас и ще получите отговор в рамките на кратък период от време.Ти искаш да получиш шанс на себе си да се отпуснете ?Всеки се нуждае от място за почивка и уединение, където баня е добър избор на къща.Украсете и освежите банята си стая ярка декоративна завеса за душ, за да се създаде релаксираща атмосфера и лично пространство.Нашата водоустойчива душ завеса за душа се отличава с ярки цветове и изображения, създаване на визуална естетическа атмосфера по време на вземане на душ.Какъв лесен начин да се отървете от умората на деня и да се повиши нивото на щастие.Просто започнете да променям своя самостоятелен санитарен възел точно сега!Спецификация : Материал : плат от 100% полиестер Размер : 72 x 72" инча (180x180 cm) Функции : 1. Ярки изображения и ясни линии. Подсилени хем помага за поддържането на перфектна форма. Водоустойчиви, не выцветающий, която изсъхва бързо. Лесна инсталация и поддръжка. Подходящ за повечето стандартни размери душ /вана и работи с прави или извити душ пръчки.Грижа Инструкции : 1. Не използвайте избелващи средства. Ръчно / машинно пране, хладка вода, съхраняващ режим. Дръжте го точно и след това да изсъхне. Не използвайте сушильную машина или ютия за сушене на изделия. Прогладьте я пара или за изпиране, ако завеса за душ помялась.Пратката включва : 1 × завеса за душ 12 × Пластмасови кукички за завеси за душ моля, Обърнете внимание : 1. Измерването може да се различават в продължение на 1-2 см/0,4"-0,8" реално се дължи на ръчно измерване.

Други функции

Material :
100% polyester fabric
Size :
72 x 72 inches (180x180cm)
Най-добри сделки