.

.

Напълно защитен Силиконов калъф ZALU, дръжка-държач за ръкави + капачка за върха, който е Съвместим с Apple Молив (2-ро поколение) (нощно сияние)

Напълно защитен Силиконов калъф ZALU, дръжка-държач за ръкави + капачка за върха, който е Съвместим с Apple Молив (2-ро поколение)

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【Съвместимост】 Този калъф е подходящ само за Apple Pencil 2-ро поколение (2018 г 【Приятелски към магнит】 приятелски към магнит, както в оригинала.Без смущения при зареждане. 【Високо качество】 е Изработен от мек силиконов материал.Тънък и лек дизайн идеален за вашия чисто нов Apple Молив. 【Защитно покритие на върха】 Корпус и капак на върха напълно защитават вашия Apple Молив от повреди и замърсяване. 【Как да инсталирате】 Хванати за 2 изпъкнали линии, изпратете молив на капака и плъзнете на върха напред. 【Съвместимост】 Този калъф е подходящ само за Apple Pencil 2-ро поколение (2018 г. 【Приятелски към магнит】 приятелски към магнит, както в оригинала.Без смущения при зареждане. 【Високо качество】 е Изработен от мек силиконов материал.Тънък и лек дизайн идеален за вашия чисто нов Apple Молив. 【Защитно покритие на върха】 Корпус и капак на върха напълно защитават вашия Apple Молив от повреди и замърсяване. 【Как да инсталирате】 Хванати за 2 изпъкнали линии, изпратете молив на капака и плъзнете на върха напред.Многоцветен Набор от цветове за избор ще придадат на вашия Apple Молив нов, уникален вид.Висококачествен силикон, Произведен от мек силиконов материал, защита на вашия Apple Молив от перекатывания, драскотини и замърсявания. Идеално за Apple Молив на 2-то поколение!Apple Молив В комплекта не е включена.

Други функции

Най-добри сделки