.

.

LUXAZA 3 бр. Пръчка за сенки за очи, Блестящ Червен И Матово кафяв Крем Молив за сенки за очи, Молив молив с Устойчиви на Образуване на гънки Формула, Набор от Водостойки?

LUXAZA 3 бр. Пръчка за сенки за очи, Блестящ Червен И Матово кафяв Крем Молив за сенки за очи, Молив молив с Устойчиви на Образуване

BGN 7.46

Брой продукти
На склад

?【Мат и неутрално-кафява пръчка за сенки】 -В това число 3-цветен пръчка за очи, можете да използвате проблясък кайсиеви ракия, арганово масло, арабесковое трептене от топла до студенаНа Вас може да се използва самостоятелно или в комбинация на цветове за създаване на красиви образи за очите!От естествен грим за ежедневна работа до очарователния опушен грим, съответстващ на всички ваши нужди в грима!. ?【Пестене на време за грим на 80%↓】 - Според многобройни прегледи на потребителите сенки за очи LUXAZA, нашата формула осигурява баланс между гладкост и устойчивост.Сенки за очи се държат 10 ~ 12 часа, след приспадане на честотата на повторно нанасяне отвън.Лесно, когато се прилага, лесно след нанасяне. ?【Мек и крем, се нанася лесно】- нанася се гладко като коприна, без бучки, пропуски или размазывания, идеален за даване на форма, перушина и даване на дефиниция, като се крият естествен вид, за да търсят по-млад!. ?【Шестостенни тръба за ефективно и комфортно грим】 Му е по-удобно да се съхраняват при нанасяне на грим, което улеснява грим на очите и значително подобрява впечатлението от грим. ?【Четка за перо за подобряване на облицовки】 За професионален грим може да се наложи четка.Към всеки карандашу за сенки за очи от друга страна, приложен растушевывающая мека синтетична коса за защита от растекания при използване на един цвят. Въпрос : Колко дълго може да продължи?.Отговор : Обикновено трае по 10-12 часа, но влиянието на външни фактори : преки слънчеви лъчи в продължение на дълго време, често миене с вода, вытирание хартиени кърпи. Въпрос : дали тя Е водоустойчива?. Отговор : Той е водоустойчив.Но бъдете внимателни, за да не случайно да изтрие сенки за очи, когато вытираете вода. Въпрос : консумира ли то липко и да бъде удебелен?.A : A : Те са устойчиви на избледняване и бързо да изсъхне.Въпрос : какъв тон на кожата, те са подходящи?.A : НИЕ LUXAZA има много различни цветови комбинации, лесно можете да изберете това, което искате. Въпрос : Как да се предотврати повреда?.О : Не излизат извън дължина на нокътя (0,4 инча / 1 см).

Други функции

Най-добри сделки