.

.

Детски Стенен Часовник BEZIT Silent - Дървени Часовници с животни за дома, детски, офис, Детската стая - Не Тикающие, Декоративни Сладки (ivanka dimitrova)

Детски Стенен Часовник BEZIT Silent - Дървени Часовници с животни за дома, детски, офис, Детската стая - Не Тикающие, Декоративни

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

100% АБСОЛЮТНА ТИШИНА – Защото един тих тиктака на звука може да не ни даде да заспи в някои нощиПазете тези сладки не тикающие часове в офиса, детска градина, в офиса, в спалнята за максимално спокойствие и отчитане на времето.ПРЕКРАСЕН ДИЗАЙН – подходящ е за декор, подходящ за деца.Я поставите навсякъде в дома си, за да украсяват помещението.ОТПЕЧАТАНИ МИНУТЕН НОМЕР – време за четене никога не е било по-ясно.Тези часовници улесняват децата изучаване и четене на време.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ – Гнездо за обратно нокти осигурява бърза и лесна инсталация в избрания от вас място; изисква една батерия тип АА (не са включени в комплекта).ИДЕАЛЕН подарък за всички поводи – за нов дом, рожден ден, бебе и т. за гарантиране на 100% удовлетворение. (На живо това всъщност е сладко!).Сладък, модерните стенни часовници за вашата детска стая.Разработени с оглед на любимите си животни, тези дървени стенни часовници придават на помещението е с минималистичен, но елегантен вид.Приглушен, но жив дизайн в неутрални цветове добре се съчетава с различни стилове интериор и служи като прекрасен интериор.Нашите детски стенен часовник на 100% бесшумны за най-добрите възможни условия за сън. (Изисква се от 1 батерия тип АА - не са включени в комплекта) Основни характеристики : ✔ Изработени от бреза дърво - Всички стенни часовници са издълбани и са изработени от бреза дърво и са чисти, скандинавски и естествен външен вид. * Може да има малки различия в цвета, спирали или вкрапления, като се има предвид природата на дървото, и това е част от чара : ) ✔ Удобни за четене, модерни и красиви стенни часовници за деца с обозначени минути цифри, за да ви е по-лесно да се научи бебето отнеме време. ✔ Готов за подвешиванию и инсталиране с помощта на монтиране на оборудване, притурката на задната част на панела. * Ние тестваме с часовников механизъм с батерия, преди да изпратите. (Изисква се от 1 батерия тип АА -не са включени в комплекта) ✔ Съвет за настройка на времето - Моля, използвайте колелцето на гърба часа, а не започвайте часа или минутна стрелка. ✔ Опаковка за подарък - предлага се в картонена кутия, завършен до предаването като подарък.Отличен за душата на дете, новородено, рожден ден и т., Ние постигаме 100% удовлетворение.

Други функции

Най-добри сделки