.

.

Устройство за печене сандвичи, Машина за Сандвичи и Теглилки, Устройство За Печене Сандвичи от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304, Инструмент За приготвян?

Устройство за печене сандвичи, Машина за Сандвичи и Теглилки, Устройство За Печене Сандвичи от хранително-вкусовата неръждаема

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Интересно семейно общуване】 Използвайте лак за сандвичи и нож, за да се готви на весел обяд заедно с децата си!Мотивируйте придирчиви консуматори има своите сандвичиМожете да приготвите собствени без кора, в домашни условия и да ги напълни с всичко, от желание.Възможностите са безкрайни. 【Спестете пари и време】 Насладете се на сладкиши със собствените си ръце, вашия сандвич с желе, гамбургером, пай, яйце.Просто сложете плънката и соса между два слоя хляб или тесто, след това нарежете и пломбират.Използвайте нашата ръка нож и уплътняване, за да създадете свой собствен!За детето избухна апетит, кутии за сандвичи не създават неприятности и не струват скъпо. 【Широко приложение】Сандвич-нож премиум-клас Cut and Seal Може да се използва не само за приготвяне на сандвичи, но и за приготвянето на малки слоек за пица, тесто с карибската месна плънка, люспи за ябълков пай и т. Устройство за нарязване на сандвичи ще ви спести време, пари, и чувство на неудовлетвореност. 【Високо качество и използването на многократна употреба】 Този нож за сандвичи и теглилки са изработени от ударопрочной и химически устойчива хранително-вкусовата неръждаема стомана, които са много трайни и подходящи за повторна употреба.Този преса за сандвичи абсолютно нетоксичен, не съдържа BPA и няма мирис, за да отговарят на вашите кулинарни нужди.Идеален за домашна и професионална употреба с високо качество.Произведено в САЩ 【Устройство за приготвяне на сандвичи без кора,】 Ние обичаме нашата форма за рязане на сандвичи и се гордеем с него.Бъдете сигурни, че този продукт ще ви дълго време, ако се сблъскате с някакви проблеми, просто се свържете с нас и ние ще го оправим.

Други функции

Най-добри сделки