.

.

PATKAW Пластмасови Кофи за Боклук Инструмент за почистване на Стъкло Инструмент за почистване на Стъкло 4шт Котешки Пълнител за домашни любимци Лъжички За боклук Лоп?

PATKAW Пластмасови Кофи за Боклук Инструмент за почистване на Стъкло Инструмент за почистване на Стъкло 4шт Котешки Пълнител за

BGN 6.17

Брой продукти
На склад

ГРЕБЛО ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ХАМСТЕРИ - Нашата гребло за събиране на отпадъци за домашни любимци са изработени от пластмаса и няма да има особен мирисЛЪЖИЧКА за МОРСКО СВИНЧЕ - лесно се пресяват и се измива котешки пълнител, а също и помага да се поддържа котешки тава свежия и чист.ЛЪЖИЧКА за ТОАЛЕТНА домашни любимци - В края на лопата за котешки тоалетни има дупка, която ни е удобно да се съхраняват.ЛЪЖИЧКА за КОТЕШКИ ПЯСЪК - помага бързо да се почисти изпражненията на домашни любимци, поддържане на хигиена и спестяват вашето време.ГРЕБЛО ЗА КЛЕТКИ с ЗАЕК - Нашата гребло за котешки тоалетни има дупка с подходящ размер и плътност, които помагат за подбиране на котките, тоалетна и просачивать пясък.Осъществяване Списък 4 x лъжички за котешки тоалетни Характеристики - на Повърхността на нашата лъжички гладка, просто го избършете с влажна кърпа или изплакнете с вода. - лесно пресяване и почистване на котките, пълнител, а също така поддържа котешката за отпадъци чисти и свежи. - Материал : Пластмаса. - изработен е от висококачествени пластмасови материали и има дълъг практически живот. - Тази на плешката е подходящ за малки котки, кучета и домашни любимци, лесна si - Размер : около 26,50 X10,00 X4,00 см/ 10,41 X3,93 X1,57 инча. - Опаковката съдържа 4 совочка за котешки тоалетни, това е достатъчно, за да отговарят на нашите нужди. - Цвят : асорти.Информация за стоки търсите набор от професионални разположение котешки плешки за пясък?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален лопатка за пясък котка трябва да отговаря на вашите нужди. един от най-добрите варианти за вас.

Други функции

Най-добри сделки