.

.

GUIPAIHAI 2020 Новост, 1 бр., шаблони за грим, Черупки от Прах, Слоеная Гъба, Поставка за сушене на Притежателя (Цвят: розов)

GUIPAIHAI 2020 Новост, 1 бр., шаблони за грим, Черупки от Прах, Слоеная Гъба, Поставка за сушене на Притежателя (Цвят: розов)

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

● Подходящи както за професионална, така и за домашна употреба ● Идеален за сушене на различни козметични средства и козметични яйца. ● Осъществяване включва : 1 бр. поставка за гъба + 1 бр. козметично яйце. ● Това е едновременно и рафтове за съхранение на козметични стола и красива витрина. ● Куха конструкция осигурява подходяща вентилация, за да гъба за грим е лесно да се изсушава, след почистване. ● Подходящи както за професионална, така и за домашна употреба. ● Идеален за сушене на различни козметични средства и козметични яйца. ● Осъществяване включва : 1 бр. поставка за гъба + 1 бр. козметично яйце. ● Това е едновременно и рафтове за съхранение на козметични стола и красива витрина. ● Куха конструкция осигурява подходяща вентилация, за да гъба за грим е лесно да се изсушава, след почистване. ● Продукт : поставка за козметични стола >> Материал : сплав >> Размер : 5,51 "x 3,14" >> Цвят : розов, бял, син ● Козметични яйце : >> Цвят : изпращаме на случаен цвят >> Размер : при контакт с вода, тя ще се превърне в голям размер (измеряйте ръчно допустима грешка в 0,3-1 см простительна) ● Бележки : >> се дължи На ръчно измерване може да бъде отклонение от 1-2 см, моля, разберете. >> Разлика в цвета може да варира в зависимост от настройките на монитора.

Други функции

Най-добри сделки