.

.

DOITOOL 12 бр. Кутия Куфар Ъглов Код Ковчег за Бижута Протектори Скоростна Защитен Кожух Скоростна Ъглов Защитен Кожух Украсяват Калъф За полет Iron Черна Кутия под Ъгъл ?

DOITOOL 12 бр. Кутия Куфар Ъглов Код Ковчег за Бижута Протектори Скоростна Защитен Кожух Скоростна Ъглов Защитен Кожух Украсяват

BGN 7.28

Брой продукти
На склад

ПРЕДПАЗНИ ЪГЛИ ЗА КУТИИ - Прости и стилни защитни ъгли могат добре да декорирате мебелитеПРОТЕКТОР ковчежета за бижута - Този ъглов защитен кожух за кутии за бижута може да се използва за защита на сценични тонколони, изработка на корпуса високоговорители, на дървени кутии книги, кутии за бижута и много други проекти.МОДЕРНИ ОГРАДИ ЗА КУТИИ - прост дизайн с ноткой декор и очарование на вашите проекти за производство на кутии.ДЕКОРАТИВНИ ОБЛИЦОВКИ ПО КРАИЩАТА - прост дизайн с ноткой декор и шарма за вашите готовите софтуерни проекти.ЗАЩИТНИ КОЖУСИ за ковчежета за бижута - Идеален аксесоари за декорация и защита на вашия кабинет за музикални инструменти и мебели.ПРЕДПАЗНИ ЪГЛИ ЗА КУТИИ - Прости и стилни защитни ъгли могат добре да декорирате мебелите.ПРОТЕКТОР ковчежета за бижута - Този ъглов защитен кожух за кутии за бижута може да се използва за защита на сценични тонколони, изработка на корпуса високоговорители, на дървени кутии книги, кутии за бижута и много други проекти.МОДЕРНИ ОГРАДИ ЗА КУТИИ - прост дизайн с ноткой декор и очарование на вашите проекти за производство на кутии.ДЕКОРАТИВНИ ОБЛИЦОВКИ ПО КРАИЩАТА - прост дизайн с ноткой декор и шарма за вашите готовите софтуерни проекти.ЗАЩИТНИ КОЖУСИ за ковчежета за бижута - Идеален аксесоари за декорация и защита на вашия кабинет за музикални инструменти и мебели.Пратката включва 12 x ъглови факт Характеристики -Материал : Стоманена капачка с дървени ръбове кутии -Цвят : черни защитни ъгли кутии -Размер : 3,50 X3,50 X3,50 см/1,38 X1,38 X1 защитно ковчег за бижута. - Този защитен кожух за ъглови чекмеджета може да се използва за защита на сценични тонколони, изработка на корпуса високоговорители, на дървени кутии книги, кутии за бижута и много други проекти. - Прост дизайн с ноткой декор и чар ще ви кутия проекти на защитни огради кутии. - Луксозен външен вид, прост дизайн и практичност в употреба ще ви приятен опит в използването на калъф за бижута guard. - Лесен и модерен дизайн, този ъглов протектор може да защити и да украсяват вашата кутия за бижута защитни плочи. - Не само можете да поправите кутията си, но и да направи много хубава кутия сами с помощта на този метална ъглова протектор.Информация за Товарекабинет защитни огради за ъгъла на динамиката Търсите професионални и практични защитни огради за кутията?Ако , не гледай нататък!Нашето защитни огради за кутии трябва да отговарят на вашите нужди.

Други функции

Най-добри сделки