.

.

Беспламенные свещи Diyife®, [срока на експлоатация на 120 часа], 12 опаковки реалистични led чаени лампи, работещи на батерии, блестящо фалшиви свещи топъл жълт цвят с отво?

Беспламенные свещи Diyife®, [срока на експлоатация на 120 часа], 12 опаковки реалистични led чаени лампи, работещи на батерии, блестящо

BGN 5.09

Брой продукти
На склад

✨【Е идеална за декорация】 Led чаени свещи топъл жълт цвят осигуряват реалистично блясък и ефект на изгаряне на фитилейТехните изключително топло сияние е идеална за украса на празници, сватби, партита.Те са подходящи за всички видове дейности и може да се използва на открито. ?【12 led свещи】 Просто включете / изключете бутона по-долу, за да го управлявате.Размери на всяка електрическа чаена свещ представляват 1,41 х 1,37 инча, което го прави идеално подходящ за повечето притежатели на обети, чай лампи и чанти за осветителни тела.Висококачествено полипропиленово обвивка, лек, я не лесно да се надраска, лесно за пренасяне и съхранение. ?【Дълго спестяване на енергия】 Led свещи се хранят от един заменяеми кнопочного елемент CR2032 (включени в комплекта и се инсталира), който смята, издържа повече от 120 часа, от една нова батерия. ?【Се захранва от батерия - без дим】 Тези беспламенные led чаени свещи напълно безвредни за околната среда.Те не отделят въглероден диоксид, и които не представляват опасност от запалване или прегряване на восъка.Не се тревожи за изгаряне на тъканите или мебели, а също и за изгаряния, които могат да наранят децата и домашните любимци. ?【Гаранция за 100% удовлетвореност】 Тъй като удовлетвореността на клиентите е наш основен приоритет, ние искаме да се уверите, че сте напълно доволни, придобити продукт.Ако имате някакви проблеми или притеснения.Моля, свържете се с нас, за да можем да решим проблема възможно най-скоро. 【Се купуват с пълна увереност】 【Гаранция】 Ние предлагаме връщане на парите в рамките на 45 дни и 12-месечно безпроблемно обслужване.Материал : LED + PP. Размер : диаметър 3,6 см и височина 3.5 cm Батерия : бутон cell CR2032.Време на автономна работа : 120 часа.По-светъл цвят : топло бяло.Надеждно съхранява резервни батерии.Незабавно и безопасно да се разпорежда с цел използваните батерии.Ако смятате, че батериите биха могли да бъдат погълнати или поставени вътре в някоя част на тялото, незабавно се консултирайте с лекар.Размери на всеки от тях са 3,6 х 3.5 cm Led индикатор, електро от една батерия CR2032 button cell (включена в комплекта и може да бъде инсталиран), в които работят около 120 часа с нова батерия.

Други функции

Най-добри сделки