.

.

Освежители за въздух за кола LITTLE TREES. Вентилационна течност Осигурява траен аромат за автомобил или дом. Добавете малко ДЪРВЕТА за вашия Вентиляционному дупката. Л?

Освежители за въздух за кола LITTLE TREES. Вентилационна течност Осигурява траен аромат за автомобил или дом. Добавете малко ДЪРВЕТА

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Лятото бельо съчетава в себе си аромат на слънчев памук с нотки на бяла праскова, лавандула и кокосова вода - есенции пропитанного слънцето бельоУКРАСЕТЕ отдушник МАЛКИ ДРЪВЧЕТА : Компактна конструкция Vent Liquid сигурно е фиксирана на всеки вентиляционном острието и да не се блокира потока на въздуха.НАПЪЛНО РЕГУЛИРУЕМИ : Всеки автоматичен освежители за въздух Vent Liquid е оборудван с регулируем диск, позволяващи регулиране на интензивността.ТЕХНОЛОГИЯ за УСТОЙЧИВО АРОМАТ : Течност Vent Liquid е направена от висококачествен концентриран ароматния масло, така че можете да се насладите на любимия си аромат LITTLE TREES до 45 дни.ПРОИЗВЕДЕНО С ГОРДОСТ : Строги тестове и високи стандарти за качество гарантират получаване на аромата на премиум-клас, приготвени само от най-добрите съставки.Корпорация CAR-FRESHNER се стреми да създаде по-добри автомобилни ароматизатори както за потребителите, така и за околната среда.Всички аромати отговарят на или надминават препоръките на Международната асоциация на парфюми, както и нашите строги вътрешни стандарти за сигурност.Выпускная течност.Выпускная течност.Като световен символ на свежест и качество, LITTLE TREES от 1952 г. прави живота по-добре. Благодарение на нашата широка гама от висококачествени продукти и аромати дълго действие, което със сигурност ще намерите нещо, което да ви хареса.У Дома или в движение позволете МАЛКИ ДЪРВЕТА освежаване на живота си.

Други функции

Най-добри сделки