.

.

2 бр./компл. Ленти с бродерия във формата на Цвете Божур, Лейси Нашивка на Дрехи, Апликация за Дреха, Яке, Дънки, Нашивка, Декор (червен)

2 бр./компл. Ленти с бродерия във формата на Цвете Божур, Лейси Нашивка на Дрехи, Апликация за Дреха, Яке, Дънки, Нашивка, Декор

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Можете да украсите своя дрехи, чанти, шапки и т чудесно за сватба, дрехи, пердета, букети, обувки, ободков, шапки за еднократна употреба, щипки за коса ., навсякъде, където искате.Това са няколко модерни и изискани декоративни стикери за плат; те могат да отговарят на вашите индивидуални нужди, ако вие погладите или пришьете ги палто, шапка и т. Това ще даде на вашето палто оригиналност и ще добави много забавление в живота си. пришейте кърпа върху повърхността на дрехи, тъкани чанти, шалове, пердета, чаршафи, покривки, обувки и шапки, и т., украсете дрехи, покриване на дефекти, украшения със собствените си ръце и създайте фигура бродерия.Дори да можете да си шият красива кърпа и се украсяват стените на дома си.Това е също така и рядка колекция.Отзад не е лепило, трябва да се шият. размер : 12,9 "x 4,7".Можете да украсите своя дрехи, чанти, шапки и т. чудесно за сватба, дрехи, пердета, букети, обувки, ободков, шапки за еднократна употреба, щипки за коса ., навсякъде, където искате.Това са няколко модерни и изискани декоративни стикери за плат; те могат да отговарят на вашите индивидуални нужди, ако вие погладите или пришьете ги палто, шапка и т. Това ще даде на вашето палто оригиналност и ще добави много забавление в живота си. пришейте кърпа върху повърхността на дрехи, тъкани чанти, шалове, пердета, чаршафи, покривки, обувки и шапки, и т., украсете дрехи, покриване на дефекти, украшения със собствените си ръце и създайте фигура бродерия.Дори да можете да си шият красива кърпа и се украсяват стените на дома си.Това е също така и рядка колекция.Отзад не е лепило, трябва да се шият. Размер : 12,9 "x 4,7". Употреба : идеален за сака със собствените си ръце, чанти, дънки, обувки, модни дрехи и т. Забележка : На гърба има лепило, купувачите могат да се гали го по дрехите си. Съвети : Как да използвате нашивку? 1 : Новите купувачи САМ да се гали кръпки на дрехите си при температура от 120-150 градуса по Целзий. 2 : не Забравяйте, че не слагайте желязо на пластир в продължение на дълго време, двигайте желязо наляво и надясно, за да се избегне изгарянето кръпки заедно. 3 : по-Добре да сложиш кърпа между заплаткой и желязо, за да се избегне изгарянето. След това можете да шият край на вашите кръпки заедно, за да се осигури добро силна връзка.

Други функции

Най-добри сделки