.

.

Най-добрата кафеена чаша ExpressItBest от неръждаема стомана с емблема на ВОЕННОМОРСКИТЕ сили на САЩ USS Wayne E. Meyer (DDG 108) (герб)

Най-добрата кафеена чаша ExpressItBest от неръждаема стомана с емблема на ВОЕННОМОРСКИТЕ сили на САЩ USS Wayne E. Meyer (DDG 108) (герб)

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

капацитетът на 14 унции за съхранение на любимото си питиеКомпактни размери 3,25? D x 6? H е подходящ за повечето подстаканников.Вътрешната стена от неръждаема стомана за съхранение на напитки, топли или студени.В комплекта е включен капак за предотвратяване на разливи и задържане на топлината. капацитетът на 14 унции за съхранение на любимото си питие.Компактни размери 3,25? D x 6? H е подходящ за повечето подстаканников.Вътрешната стена от неръждаема стомана за съхранение на напитки, топли или студени.В комплекта е включен капак за предотвратяване на разливи и задържане на топлината.Нашите елегантни и стилни пътни чаши за сублимация от неръждаема стомана - идеалният спътник за всеки ден пътуват за работа или приключения почивен ден.Благодарение на вакууму двустенни тези пътни чаши запазват напитките топли или студени в продължение на дълго време, което ви позволява да се насладите на всяка глътка.Тези чаши с капацитет от 14 унции са идеални за съхранение на любимото си питие.Като размери 3,25 инча в диаметър и 6 инча височина, те са достатъчно компактни, за да се побере в повечето подстаканников.Вътрешната стена от неръждаема стомана гарантира, че вашите напитки, ще запази желаната температура, а участвува в комплекта на кутията предпазва от разливане и помага да се запази топлината.Освен това, благодарение на ярко изображение, което със сигурност ще привлече вниманието тези чаши, ще стане и стилно допълнение към всяка колекция.Тези чаши с капацитет от 14 унции са идеални за съхранение на любимото си питие.Като размери 3,25 инча в диаметър и 6 инча височина, те са достатъчно компактни, за да се побере в повечето подстаканников.Вътрешната стена от неръждаема стомана гарантира, че вашите напитки, ще запази желаната температура, а участвува в комплекта на кутията предпазва от разливане и помага да се запази топлината.Освен това, благодарение на ярко изображение, което със сигурност ще привлече вниманието тези чаши, ще стане и стилно допълнение към всяка колекция.

Други функции

Най-добри сделки