.

.

HomeSoGood 2 бр. Държач за Сешоар, Неръждаема Стомана, монтиран на стената Самоклеящийся Рафтове За Сушилни Органайзер За Съхранение на Закачалка Неперфорированный Раф?

HomeSoGood 2 бр. Държач за Сешоар, Неръждаема Стомана, монтиран на стената Самоклеящийся Рафтове За Сушилни Органайзер За Съхранение на

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Вие ще получите държач за сешоар в 2 опаковки, достатъчно за ежедневна употреба и за замянаИзработен от висококачествена материал от неръждаема стомана, здрава и с дълъг срок на служба.Не трябва да пробия дупка в стената, няма професионални инструменти, никакви гвоздеи, никакви щети стени, прозрачни антипригарный лепило няма да се отрази върху красотата на вашата стена.Рамка скоба за сешоар научно разработен в съответствие с принципите на механиката, което значително повишава носещата способност.Широко приложение, подходящ за повечето фенов, четки, бигудей, выпрямителей за коса и т. Благодарение на специалната конструкция на мъничета-куката кабели не се объркват, спестяват вашето пространство и поддържат реда в банята.Вие ще получите държач за сешоар в 2 опаковки, достатъчно за ежедневна употреба и за замяна.Изработен от висококачествена материал от неръждаема стомана, здрава и с дълъг срок на служба.Не трябва да пробия дупка в стената, няма професионални инструменти, никакви гвоздеи, никакви щети стени, прозрачни антипригарный лепило няма да се отрази върху красотата на вашата стена.Рамка скоба за сешоар научно разработен в съответствие с принципите на механиката, което значително повишава носещата способност.Широко приложение, подходящ за повечето фенов, четки, бигудей, выпрямителей за коса и т. Благодарение на специалната конструкция на мъничета-куката кабели не се объркват, спестяват вашето пространство и поддържат реда в банята.Име на продукт : Рамка за сешоар Материал : неръждаема стомана Размер : 18x7x12 см Цвят : прозрачен Помещение включва : 2 * Стойка за сешоар Забележка : 1. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Други функции

Най-добри сделки