.

.

Tmore Модерен Керамичен Опаковка сапун 11,8 грама Уникални Бутилки за Течността за Ръка, във Формата на Лицето, с помпа за Еднократна Употреба Мат Плот Опаковка Лосион ?

Tmore Модерен Керамичен Опаковка сапун 11,8 грама Уникални Бутилки за Течността за Ръка, във Формата на Лицето, с помпа за Еднократна

BGN 8.57

Брой продукти
На склад

? Керамични опаковка за сапун : По-модерна бутилка за измиване на съдове Tmore е предназначена за пълнене на различни течности за ежедневна употребаМинималистичен красив обикновен стил го прави украса за вашата кухня и баня, като към всеки детайл в живота си шик и лекота.Матирано покритие придава усещане за реалност и приятна текстура, едновременно демонстрирайки своя превъзходен вкус.Стилно и практично. ? Перфектен размер : 350 мл / 11,8 унция.Опаковка лосион Tmore за баня е с диаметър от 3.46 инча и височина 4,65 инча, което е идеално дозатор life лосион за задоволяване на нуждите на семейството.Когато се напълни му ще продължи дълго.Дизайн с размера на дланта си, гладки и текстурирани, лесно да го използвате навсякъде.Както възрастни, така и деца могат лесно натискане на течността благодарение на прес-помпа голяма площ. ? Прекрасен дизайн : Диспенсер за дезинфектант за ръце Tmore е уникална форма на 3 D-прага, е подходящ за декорация на хола.Укороченное широк отвор за пълнене на разработен специално за удобство на наливания на всички течности и лесно за почистване, което премахва необходимостта от неприятно се излее течността.Дюзата надолу е лесно да оставите излишния сапун. ? Изящна изработка : Изработен от висококачествени порцеланови материали, този опаковка за миене на съдове за ръце е здрава и е полезен за здравето.Влагоустойчив, отговарят на високи, устойчив на надраскване, избледняване и няма неприятна миризма.Подвижна златен помпа, изработен от висококачествена пластмаса, има живи обработка на повърхността, не е податлив на корозия, появата на петна и заржавления.Подкрепа за дългосрочно ползване. ? Гъвкави захранващи течност : Благодарение на симпатичному външен вид и удобен характеристики, по-модерен опаковка за керамични плотове Tmore се изпълва с различни течности за ежедневна употреба стайна температура.Например, течни сапуни, сапун за миене на съдове, лосион, етерично масло, шампоан, препарат за миене на тяло, течност за изплакване на устата, масажни масла и др.Го носите навсякъде, където пожелаете, той е удобен и прекрасно, чудесен избор за повечето семейства.Идеален за баня, кухня, хотел, ресторанти.Здрава помпа gold matte е изработена от висококачествена пластмаса, която за дълго запазва своя блясък и предпазва от корозия или ръжда.

Други функции

Най-добри сделки