.

.

Чантата ABOOFAN, Чанта, Калъф за Червило, Ретро Бродирани Цветя Модел, Червило, Гланц за Устни, Балсам, Калъф с Огледало, Малък Притежателя Бижута, Переноска за Жени, Жен?

Чантата ABOOFAN, Чанта, Калъф за Червило, Ретро Бродирани Цветя Модел, Червило, Гланц за Устни, Балсам, Калъф с Огледало, Малък Притежателя

BGN 3.20

Брой продукти
На склад

90% памук /10% вискозаТози калъф за губных червила, изработен от тъканта на материала с винтажным принтом, елегантна и красива.Вътре голяма кутия за червило има огледало, което ще ви помогне внимателно нанесете червило по време на пътуването и поддържане на вашия лек грим.Красив външен вид и практични функции, ретро-калъф за червило - това е подарък за вашата майка, сестра, жена, приятелка, дъщеря си, и приятелите, хората, които ще получат такива изискани подаръци, ще бъдат изненадани.Размер калъф за червило е подходящ за повечето тюбиков червило, той е компактен и лесен за носене.Държач за червило в едно цвете има горния бутон, който е много удобен за отваряне и затваряне, тя е здрава и му е трудно да откопчавам, а бутонът не поцарапает съдържанието на кутията.Описание на Тази кутия, за да червило е изработена от материал фина работа. потребителски дизайн, креативен и практичен, подходящ размер, в нея има достатъчно място, за да носите вашата червило.Ретро-бродирани флорални мотиви с огледало го правят по-шик.Характеристики - Цвят : черен. - Материал : Плат + от пластмаса + Стъкло. -Размер : 8,70x3,30x3,00 см/3,42x1,30x1,18 инча. - Този калъф за червило с зеркальцем вътре.Повърхността е направена от парчовой тъкани, което я прави елегантна и комфортна на допир. - Е подходяща за стандартната тръба, червило, той е малък и портативен.Позволява бързо и лесно да изберете цвят червило, запазвайки всяка червило на правилното място. - Вътрешна горната част на флипов удобно се затваря с помощта на бутоните, която държи на съдържание, на място и в същото време позволява издраскване. - С огледало вътре в калъф, за да може точно да се нанесе червило.Чудесен подарък за вас, за да носите червило. - Тази малка кутия ще попречи на вашата червило от отделението и да съсипе вашата чанта.Можете да го използвате за съхранение на любимата си червило там, където пожелаете.3 X3 виж Предпоставка включва 1 х калъф за червило.

Други функции

Най-добри сделки