.

.

Кожена кесия Tomorotec MagSafe за iPhone, държач за карти с магнитна стойка, Съвместима с MagSafe за Apple iPhone 12/13/14 серия (черен)

Кожена кесия Tomorotec MagSafe за iPhone, държач за карти с магнитна стойка, Съвместима с MagSafe за Apple iPhone 12/13/14 серия (черен)

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Attom Tech е професионален производител на стоки за дома си, имаме професионален екип за изследвания и разработкиНашата мисия е да предоставим на нашите клиенти разнообразна гама от продукти, която е едновременно надеждна и практична, като направи всекидневния живот по-удобно.С нашия ангажимент за качество Attom Tech се стреми да се превърне в основен доставчик на стоки от първа необходимост за дома. ✅【Отлично чувство за ръце】 Чантата си за Mag Safe побира 1-3 кредитна карта или документ за самоличност.Отличителен слот за карти и еластичен дизайн са по-удобни за използване, и дори можете да извадите карта, без изваждане на портфейла от задния панел на телефона.Това е много безопасно и удобно за използване, и не съществува риск от загуба на карти. ✅【Функция поставка за мобилен телефон】 Магнитен чантата си за Mag Safe поддържа както вертикални, така и хоризонтални дисплеи телефон, опростяване на онлайн сърфиране, възпроизвеждане на мултимедийни и видео-конферентна връзка.Съвместим с i Phone 12 и по-горе. ✅【По-силен магнетизъм】 Магнитна сила с 50% по-силна от тази на оригиналния продукт.Просто поставете го на задния капак на вашия i Phone, без своята практика или с калъф, съвместим с Mag Safe.Държач за карти няма да падне, дори ако го енергично се разклаща. ✅【Материал премиум-клас】 Чантата си за Mag Safe е изработен от висококачествена изкуствена кожа за по-голяма трайност.Еластичната лента изрязана машинното начин и плътно прошита кожата за дълъг експлоатационен срок.Конструкцията се поддържа от метална сърцевина, който не деформират с течение на времето. ✅【Широка съвместимост】 Нашия магнитен чантата е съвместима с i Phone 12, i Phone 13 i Phone и 14 серии, включително i Phone 12 / mini/ Pro/ Pro Max, i Phone 13 / mini/ Pro Max и i Phone 14 Pro Max. ✅【Отлично чувство за ръце】 Чантата си за Mag Safe побира 1-3 кредитна карта или документ за самоличност.Отличителен слот за карти и еластичен дизайн са по-удобни за използване, и дори можете да извадите карта, без изваждане на портфейла от задния панел на телефона.Това е много безопасно и удобно за използване, и не съществува риск от загуба на карти. ✅【Функция поставка за мобилен телефон】 Магнитен чантата си за Mag Safe поддържа както вертикални, така и хоризонтални дисплеи телефон, опростяване на онлайн сърфиране, възпроизвеждане на мултимедийни и видео-конферентна връзка.

Други функции

Най-добри сделки