.

.

KNOKR Стандартни Закачалки, Закачалки За Панталони Органайзер За съхранение В Гардероба Нескользящая Многофункционална Компактен Закачалка (Цвят: Скандинавски бял)

KNOKR Стандартни Закачалки, Закачалки За Панталони Органайзер За съхранение В Гардероба Нескользящая Многофункционална Компактен Закачалка

BGN 61.05

Брой продукти
На склад

▲ Задайте закачалки, които ще помогнат за поддържане и организиране на костюми, панталони, блейзери и сгънати панталони ● Кука може да се върти на 360 градуса, което е удобно и умело.Изометрическая конструкция между всяка закачалка осигурява приток на въздух и бързото изсушаване на дрехи. ● Можете да поддържате гардероба си в ред, закачалки, може да спести повече място в гардероба и съдържа всичко е в ред.Тя също може да визуализира на дрехите си, което е много удобно, когато бързате да вземете един чифт панталони или поли. ● По време на пътуване или бизнес пътувания, тази закачалка лесно се вписва във вашия куфар и добре разложит дрехите си.Е добър помощник във вашето пътуване. ● Закачалка има нескользящую своя дизайн, така че няма нужда да се притеснявате, че дрехите ще падне и не оставя следи на панталоните си, така че панталоните запазват естествената си форма, без гънки.Стрела може свободно да се управлява и да се изкачи нагоре и надолу. ▲ Задайте закачалки, които ще помогнат за поддържане и организиране на костюми, панталони, блейзери и сгънати панталони. ● Кука може да се върти на 360 градуса, което е удобно и умело.Изометрическая конструкция между всяка закачалка осигурява приток на въздух и бързото изсушаване на дрехи. ● Можете да поддържате гардероба си в ред, закачалки, може да спести повече място в гардероба и съдържа всичко е в ред.Тя също може да визуализира на дрехите си, което е много удобно, когато бързате да вземете един чифт панталони или поли. ● По време на пътуване или бизнес пътувания, тази закачалка лесно се вписва във вашия куфар и добре разложит дрехите си.Е добър помощник във вашето пътуване. ● Закачалка има нескользящую своя дизайн, така че няма нужда да се притеснявате, че дрехите ще падне и не оставя следи на панталоните си, така че панталоните запазват естествената си форма, без гънки.Стрела може свободно да се управлява и да се изкачи нагоре и надолу.Тегло на продукта : 270 грама Размер на продукта : 40 × 19 × 3 см Съдържание на опаковката : многофункционална нескользящая закачалка за панталони ниво 4 × 1 места употреба : Закачалки за дрехи подходящи за панталони, дрехи, хавлии, шалове, поли, сака, вратовръзки и т.

Други функции

Най-добри сделки