.

.

SOLUSTRE 1 бр. Сушилня За съдове, Държач за дъска за табла, Поставка за таблет, Стойка за капака на Тигана, 2-Нива Сушилник За чинии, Сушилник за чинии, стойка за сушене дъс?

SOLUSTRE 1 бр. Сушилня За съдове, Държач за дъска за табла, Поставка за таблет, Стойка за капака на Тигана, 2-Нива Сушилник

BGN 7.94

Брой продукти
На склад

Срок на годност на притежателя на капаци за тенджери : Двупластова конструкция е идеална и полезен, голям капацитет за съхранение на домашната кухня, и в ресторантаСтойка за сливных чинии : С куха структура за източване, висококачествени и надеждни, окачена и полезен, ще направи своя здравословен начин на живот по-лесен.Кухненски простор за дрехи : Изработен от висококачествени материали, безопасни и ще продължи много дълго. 2-слойная простор за източване на : ще имате добър опит за използване благодарение на безупречному качество на производство на този продукт.Пластмасова кухненска поставка за прибори : Висококачествен материал, гъвкавост и отлична трайност, лекота на използване, дълъг живот.Срок на годност на притежателя на капаци за тенджери : Двупластова конструкция е идеална и полезен, голям капацитет за съхранение на домашната кухня, и в ресторанта.Стойка за сливных чинии : С куха структура за източване, висококачествени и надеждни, окачена и полезен, ще направи своя здравословен начин на живот по-лесен.Кухненски простор за дрехи : Изработен от висококачествени материали, безопасни и ще продължи много дълго. 2-слойная простор за източване на : ще имате добър опит за използване благодарение на безупречному качество на производство на този продукт.Пластмасова кухненска поставка за прибори : Висококачествен материал, гъвкавост и отлична трайност, лекота на използване, дълъг живот.Пратката включва 1 х кухненски рафтове за съхранение Характеристики -Материал : Пластмасов кухненски рафт за съхранение. - Размер : 34,00 X30,00 X24,00 см. / 13,36 X11,79 X9,43 инчов сушилня за чинии. - Тази етажерка за изсушаване на съдовете е много лесен за работа, което ви осигурява по-голямо удобство при сушене на съдовете. - Двупластова конструкция е идеална и полезен, голям капацитет за съхранение на началната кухнята и кошница за сушене на чинии в ресторант. - Инсталиране на стелажи за съхранение на масата, за да се съхранява чиния, чаша, чиния, буркан с подправки, буркани за подправки, поставка за сита за съдове. - Той е изработен от материал, трайно и безопасно, превъзходен и прекрасен, служител дълго време сушилня за съдове на кухненската маса. - Безупречно качество на изработка на нашите продукти ще ви представим отлична опит за използване на кухненско ястия.

Други функции

Най-добри сделки