.

.

BINNANFANG AC914 Crystal през Цялата Амулет От Уроки, Бижута За Кремация, Медальон, Огърлица, Урна, Държач За Пепел, Бутилка, Кутия За Духове, Спомен за Декорация, Подарък За Спо?

BINNANFANG AC914 Crystal през Цялата Амулет От Уроки, Бижута За Кремация, Медальон, Огърлица, Урна, Държач За Пепел, Бутилка, Кутия За Духове,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Този медальон - сърдечен спомен за любимия човекМоже да ви донесе утеха, ако ще го носите близо до сърцето си. * Висулки и колиета с размер 22 W) * 32 (в) мм * Материал колиета с окачване : сплав. * Идва с фуния, лъжица и 20-инчов веригата от неръждаема стомана.Този медальон - сърдечен спомен за любимия човек.Може да ви донесе утеха, ако ще го носите близо до сърцето си. * Висулки и колиета с размер 22 W) * 32 (в) мм * Материал колиета с окачване : сплав. * Идва с фуния, лъжица и 20-инчов веригата от неръждаема стомана.Благодарим ви за вашата подкрепа и покровителство и очаквам с нетърпение възможността да ви предоставим по-добри услуги на по-следващия път!Кристална през Цялата амулет от уроки, украса за кремация, медальон, огърлица, Урна, Пепелник, Бутилка, кутия за духове, Мемориальное бижу изделиеописание* Качествено мемориальное колие за тези, за които са най-гледани, покрито с бяло злато.* Тя може да бъде открита и спряна във всеки един момент, само по себе си не е лесно да се затваря.

Други функции

Най-добри сделки