.

.

KNOKR Стандартни закачалки Закачалка за дрехи Fashion Rack - Идеалната закачалка за вашата антре, в него лесно ще се поберат всичките си палто, яке или чанта (Цвят: златен)

KNOKR Стандартни закачалки Закачалка за дрехи Fashion Rack - Идеалната закачалка за вашата антре, в него лесно ще се поберат всичките си

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

▲ Задайте закачалки, които ще помогнат за поддържане и организиране на костюми, панталони, блейзери и сгънати панталони ❤Повече не трябва да се изправи пред проблем смятия и деформация на дрехи, поради използването на големи закачалки. ❤Продуктът не выцветет, не испачкает дрехите си, без чеп или блясък. ❤ Нашите продукти са изработени от пластмаса, която е по-безопасно за вас. ❤Нашите закачалки позволяват не само да се спести място в гардероба, но и да се мотае друга малка дрехи, като чорапи, бельо и т. ▲ Задайте закачалки, които ще помогнат за поддържане и организиране на костюми, панталони, блейзери и сгънати панталони. ❤Повече не трябва да се изправи пред проблем смятия и деформация на дрехи, поради използването на големи закачалки. ❤Продуктът не выцветет, не испачкает дрехите си, без чеп или блясък. ❤ Нашите продукти са изработени от пластмаса, която е по-безопасно за вас. ❤Нашите закачалки позволяват не само да се спести място в гардероба, но и да се мотае друга малка дрехи, като чорапи, бельо и т. Материал : рр Размер : 27,5 *12,5 смЦвет : жълт, зелен, син, оранжев опаковка от четири парчета.

Други функции

Най-добри сделки