.

.

модерните стаи на домовете 5 инча, с лесни за инсталиране на съоръжения, Голям черен модерен номер на сграда (с височина 5 см), се определя като плаващ номера на жилищ?

модерните стаи на домовете 5 инча, с лесни за инсталиране на съоръжения, Голям черен модерен номер на сграда (с височина 5 см), се определя

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

? ВИДИМОСТ - Големи номера на домове предоставят отлична видимост от улицата всяко време на деня или нощта ? ВЪЗМОЖНОСТ за АДАПТИРАНЕ на тези външни стаи жилища могат да бъдат определени като плаваща стаи (с помощта на приложените подложки), така и монтира вълни.Вие дори можете да ги използвате като номера на пощенски кутии. ? ЛЕСНА инсталация - цялото оборудване е включен в комплекта на тези 5-инчов адресируеми стаи и отговаря на насыщенному черен цвят.Прикрепен към всяка повърхност, включително винил, тухла, мазилка, камък, дърво, метал или бетон. ? АТРАКТИВЕН - Чудесен домашен декор за въвеждане на групата на верандата, която ще даде на вашия дом, модерен вид. ? КАЧЕСТВО - Изглежда като метал, но е изработен от здрава защитена от uv пластмасови смола HDPE, която не ръждясва.Никаква поддръжка не е необходима!. ? ВИДИМОСТ - Големи номера на домове предоставят отлична видимост от улицата всяко време на деня или нощта. ? ВЪЗМОЖНОСТ за АДАПТИРАНЕ на тези външни стаи жилища могат да бъдат определени като плаваща стаи (с помощта на приложените подложки), така и монтира вълни.Вие дори можете да ги използвате като номера на пощенски кутии. ? ЛЕСНА инсталация - цялото оборудване е включен в комплекта на тези 5-инчов адресируеми стаи и отговаря на насыщенному черен цвят.Прикрепен към всяка повърхност, включително винил, тухла, мазилка, камък, дърво, метал или бетон. ? АТРАКТИВЕН - Чудесен домашен декор за въвеждане на групата на верандата, която ще даде на вашия дом, модерен вид. ? КАЧЕСТВО - Изглежда като метал, но е изработен от здрава защитена от uv пластмасови смола HDPE, която не ръждясва.Никаква поддръжка не е необходима!.Големи модерни стаи, къщи височина 5 см позволяват на хората лесно да намерите вашата къща или сграда.Те са изработени от пластмаса HDPE и включват 2 винта с цветни глави и пластмасови подпори за тяхното закрепване към стената.Тези висококачествени адресните номера, без съмнение ще добавят усещане за модерна изисканост и елегантност на вашия дом или сграда!Реалните размери на най-големите числа (т. 8 и 0) : височина-5,25 инча, ширина 3,375 инча, дебелина 0,25 инча.Всички фигури имат една и съща височина и дебелина.С гордост произведено в САЩ.

Други функции

Най-добри сделки