.

.

30 Опаковки 6-инчов 5CCT ултра-тънък led вградените монтаж на таван лампа с разпределителната кутия, 2700 K/3000 До /3500 До / 4000 До / От 5000 До по избор, 12 W Еквалайзер 110 W, лампа, с р?

30 Опаковки 6-инчов 5CCT ултра-тънък led вградените монтаж на таван лампа с разпределителната кутия, 2700 K/3000 До /3500

BGN 77.49

Брой продукти
На склад

⭐♔【Избиран CCT】 - Тънък led лампа високо качество с разпределителната кутия - Вградени led 5 CCT ви предлага възможност за избор на цветова температура директно в светильнике.С едно натискане на превключвателя можете да избирате измежду 5 цветови температури в диапазона от топла (3000 К) до дневната (5000 K), преди да инсталирате на тавана. ⭐♔【IC-висока оценка】- Този-вградени led лампа canless е от клас IC, на когото е разрешено да влизат в контакт с изолация на таваните, което означава, че разпределителните скоростна термично защитени.За това се изисква само 2 инча монтаж на таван пространство, подходящ за различни тавани и греди.Това няма да доведе до пожар на покрива или на таван балках. ⭐♔【Висока яркост】-В 6-инчов тънък светильниках downlights се използват от водещите в света led чипове с по-висока яркост и по-малък капацитет. 1200 LM консумира 12 Вата, което се равнява на 110 W лампа с нажежаема жичка, като спестяване на до 90% от разходите за електроенергия.Матова led леща защита от отблясъци и драскотини. ⭐♔【Плавно спиране на тока Свържете Jbox към кабел; Използвайте пружинен скоба, за да го монтирате на тавана. изолационен контакт изчислява в директен контакт с изолация. ⭐♔【Най-високите индустриални стандарти】 -Нашите складове се намират в САЩ, всички осветителни тела OSTEK подложени на проверка за сигурност за подобряване на качеството, безопасност и надеждност.Осигурете на вас максимална сигурност и професионална послепродажную подкрепа.

Други функции

Най-добри сделки