.

.

Инсталация на винт с муфа глава, Конусообразный, 10-32 x 5/16 от Неръждаема стомана, са 18-8, който има с шестоъгълни глави (Брой: 2500), Тънка дърворезба, 10 винтове с щепсел / Ш?

Инсталация на винт с муфа глава, Конусообразный, 10-32 x 5/16 от Неръждаема стомана, са 18-8, който има с шестоъгълни глави

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Предназначено за постоянно инсталиране на меки или закалени валовеДълбоко проникване придава на този тип винтове отлична удерживающую способността на усукване и по посока на оста.Може да се използва като хангар или отправна точка.За шахти твърдост по Роквеллу C15 или по-заостряйте точка в половината на нейната дълбочина. Препоръчителен размер на шест двустранен ключ : 3/32 (инча).Предназначено за постоянно инсталиране на меки или закалени валове.Дълбоко проникване придава на този тип винтове отлична удерживающую способността на усукване и по посока на оста.Може да се използва като хангар или отправна точка.За шахти твърдост по Роквеллу C15 или по-заостряйте точка в половината на нейната дълбочина. Препоръчителен размер на шест двустранен ключ : 3/32 (инча).Има остър конусообразный съвет в долния край.

Други функции

Най-добри сделки