.

.

WLL HY/10 бр. Ексфолиращ Мрежест Пакет за Сапун, Почистващо Средство за Лице, Пенящаяся Мрежа, Чанта за Сапун, Найлон Пенящиеся на Решетката За Почистване на Лицето с Шн?

WLL HY/10 бр. Ексфолиращ Мрежест Пакет за Сапун, Почистващо Средство за Лице, Пенящаяся Мрежа, Чанта за Сапун, Найлон Пенящиеся

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Висококачествени материали】 Мрежест торбичка за сапун WLHYF е изработен от висококачествен нейлонового материал, и окото торбичка за сапун с очищающей пяна мека и нежна, мрежест торбичка за сапун ще ви осигури най-перфектно и удобно използване 【Дизайн с завязками】 Нашите пенящиеся мрежи имат уникален дизайн с завязками в съответствие с эргономикой, набор от нетната мешочков може да бъде окачен на стената, за да пакет със сапун проветривался и е сух.Парчета сапун може плавно да дърпа, да ги лесен за отваряне и затваряне, както и ярки цветове изглеждат модерни и красиви. 【Лесно да носите със себе си】 Малка mesh bag лека и преносима, тя е лесно за носене, чанта за сапун е много подходящ за пътуване или бизнес пътуване, къмпинг, игри, лесен за почистване след употреба, отшелушивающая окото чанта за съхранение на сапун е много удобно. 【Идеалната опаковка】 Мрежест пакет за сапун се състои от 10 парчета етажа на опаковки за сапуни, които на случаен принцип се състои от седем цвята : синьо, оранжево, розово, жълто, зелено, лилаво и бяло.Количеството е достатъчно, а фасоны разнообразни, надуване на мрежи достатъчно за ежедневна подмяна или използване.Окото чанти-торби, ги споделите със семейството си или с приятели. 【Широко приложение】 Мрежест торбичка за сапун има широка гама от приложения, пенящуюся на окото може да се прилага на сапун и почистващо средство за лице, козметични сапуни, свещи, бижута, бонбони и т. Мрежести торбички за сапун са подходящи за бани, хотели, къщи за гости, обществени бани, мотели и т., за да ви осигури най-душ.

Други функции

Най-добри сделки