.

.

SOLUSTRE 2 бр. жични слушалки за конферентни разговори и контрол на звука, за да изключите Интернет, Осветление на центъра на Voip Разговори с по-ясно шума, Моно softphone, Супе?

SOLUSTRE 2 бр. жични слушалки за конферентни разговори и контрол на звука, за да изключите Интернет, Осветление на центъра на Voip Разговори

BGN 13.34

Брой продукти
На склад

Кабел слушалки с микрофон : Външен регулатор на силата на звука, до 25 нива на цифрово регулиране силата на звука, динамиката на слушалкиВъншна интелектуална бутон за изключване на звука.Удобно облекло, външен вид, човешкият инженерен дизайн, може да бъде непрекъсната употреба.Портативен слушалки с микрофон могат свободно да се простират и удобни за носене. говорител на 150 Ома за осигуряване на отлично качество на звука.Шумозащитный микрофон за по-голяма яснота на глас.Удобно облекло, външен вид, човешкият инженерен дизайн, може да бъде непрекъсната употреба.Скоба за слушалки, можете свободно да се простират и удобни за носене.Микрофон с функция за намаляване на шума за намаляване на фоновия шум и схема за акустична защита на слуха.

Други функции

Най-добри сделки