.

.

За монтиране на розетка OkeMeeo за TP-Link Deco M5, Компактен Стенен скоба-държач за домашно вкара WiFi-система TP-Link Deco P7/M5 с горивото кабел (3 опаковки)

За монтиране на розетка OkeMeeo за TP-Link Deco M5, Компактен Стенен скоба-държач за домашно вкара WiFi-система TP-Link Deco P7/M5

BGN 12.46

Брой продукти
На склад

Задайте му е тясно и високо, за да се подобри Wi-Fi интернетСтена не е повредена.Спестете ценно пространство на вашия работен плот.Лесна инсталация. намаляване на вероятността за попадане на пръски вода и т. 【Идеална съвместимост】 - Специално компактен и лек, предназначени за TP-Link Deco M5 и P7.Изглежда като перфектна едно цяло. 【Спестяване на пространство, липса на увреждане на СТЕНИТЕ】- Дръж TP-Link Deco M5/P7 на стената без пробиване.Можете да го преместите от едно място на друго. 【Подобри прием Wi-Fi】 - Задайте Deco M5 по-горе, за да получите по-добър сигнал Wi-Fi и да се избегне случайна повреда от пръски вода. 【На ПОРЪЧАНИТЕ кабел】 - Кажи "не" грязному веригата.Направете дома си чист и елегантен. (Самият рутер TP-Link Deco M5 в комплекта не са включени). 【Сервиз 7/24】 - Не се колебайте да се свържете с нас по всеки въпрос или проблем.Ние ви прикроем!Още полезни аксесоари за други устройства са на разположение в Oke Meeo. 【Идеална съвместимост】 - Специално компактен и лек, предназначени за TP-Link Deco M5 и P7.Изглежда като перфектна едно цяло. 【Спестяване на пространство, липса на увреждане на СТЕНИТЕ】- Дръж TP-Link Deco M5/P7 на стената без пробиване.Можете да го преместите от едно място на друго. 【Подобри прием Wi-Fi】 - Задайте Deco M5 по-горе, за да получите по-добър сигнал Wi-Fi и да се избегне случайна повреда от пръски вода. 【На ПОРЪЧАНИТЕ кабел】 - Кажи "не" грязному веригата.Направете дома си чист и елегантен. (Самият рутер TP-Link Deco M5 в комплекта не са включени). 【Сервиз 7/24】 - Не се колебайте да се свържете с нас по всеки въпрос или проблем.Ние ви прикроем!Още полезни аксесоари за други устройства са на разположение в Oke Meeo.

Други функции

Най-добри сделки