.

.

8-Инчов Кръгове от Пергаментова хартия, 200 бр. Кръгове от Небеленого Пергамент с Незалепващо покритие За печене, Предварително Нарязани на Кръг с пергамент хартия з?

8-Инчов Кръгове от Пергаментова хартия, 200 бр. Кръгове от Небеленого Пергамент с Незалепващо покритие За печене, Предварително Нарязани на

BGN 10.40

Брой продукти
На склад

【Предварително нарязани с пергамент хартия】 200 броя 8-инчов кръгове от пергаментова хартия - това са елементи от първа необходимост за домаЛиста на пергамент и хартия можете да използвате за печене, барбекю или за готвене.Кръгове от пергамент за печене може да се използва като подложки за фритюрници, бамбук котел, хартия за пресоване на питки, парна хартия, кръгове за торта, подложки за форма за торта.За употреба трябва да се намали руло пергамент и хартия, която не само отнема време на отмеривание и нарязаните, но и лесно травмирует ръце.Предварително нарязани на кръгове за печене ефективно премахване на тези проблеми, улесняване на процеса на печене. 【Лесно почистване】 Хартия за печене на фурната е хранително незалепващо покритие.Можете лесно да получите продукти с тиган с незалепващо покритие.Водоустойчива и жиронепроницаемые хартиени втулки за печене улесняват почистването на 8-инчов форми springform.Можете също така да се постави кръгла пергаментова хартия между всеки слой контейнери или кутии за тесто за пица, бисквити, кифлички с канела или други продукти за печене не слипалось.Листове хартия за печене - идеални, за да проверите за печене и кухненски принадлежности. 【Лесно почистване】 Хартия за печене на фурната е хранително незалепващо покритие.Можете лесно да получите продукти с тиган с незалепващо покритие.Водоустойчив и жиронепроницаемая хартия за печене улеснява почистването на 8-инчов форми springform.Можете също така да се постави кръгла пергаментова хартия между всеки слой контейнери или кутии за тесто за пица, бисквити, кифлички с канела или други продукти за печене не слипалось.Листове хартия за печене - идеални, за да проверите за печене и кухненски принадлежности. 【Сигурност за фурна и микровълнова печка】 Максимална температура на хартия за фурната е 446 °С. По този начин, можете спокойно да го използвате в тави за печене, сковородках за пържене, кутии за роти, духовках или микровълнови фурни.Опаковки от тамале не подгорят и не скрутятся дори и при висока температура 446 ° F. Хартия за печене позволява да се запази свежестта печене на кексове, например, понички, кроасани и маффинов.Силиконови форми за фритюрници, ролки восъчна хартия, силиконови форми за кексчета, силикон подложка за печене - всичко това са идеални подложки и инструменти за печене.

Други функции

Най-добри сделки