.

.

Мъжки гумени работни обувки TIDEWE със стоманени пръсти и голенищем, Водоустойчив мини ловни обувки, ловни обувки от неопрен 6 мм, Трайни кафяви обувки каучук за произ?

Мъжки гумени работни обувки TIDEWE със стоманени пръсти и голенищем, Водоустойчив мини ловни обувки, ловни обувки от неопрен 6 мм,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

【ВНИМАНИЕ】 За носене мярка на краката си и се обърнете към дължината и широчината на подметката, посочени в таблицата размериИзберете размер, който е около 0,16 инча повече действителните размери на крака си. 【Сигурна защита】 Нашия стоманена чорап Tide We осигурява стандартна защита, която издържа на големи натоварвания от падащи или катящихся предмети.Стоманена пръчка добавен между стелькой и подметката на обувката за осигуряване на подкрепа за свода на стъпалото и защита на крака.Подсилена гума рамка и осигурява допълнителна защита на носа и петата на обувката. 【Водоустойчива и мини】 Работни обувки Tide We, изработени от 100% водоустойчив гума и неопрен, запазват краката сухи по време на работа или туризъм.Гумена подметка с дълбок дизайн на протектора е идеален за всякакъв терен на работното място. 【Удобен и лесен за употреба】 Дишаща вътрешна облицовка създава отлична циркулация на въздуха в цялата обувки, запазване на краката за по-студените се затоплят.Tide We добави в обувките на 6 мм неопрен, за да осигури комфорт и топлина на вашите крака при понижаване на температурата.Ергономична арка в горната част на обувката осигурява удобна за кацане.Защелкивающийся издърпване прави лесно да се облича и да го стрелят, по-бързо да се измъкнем през вратата. 【Многофункционални】 работни обувки Tide We най-високо качество, са идеални за всички работни места.Независимо дали работите във фермата, в градината, по време на риболов, строителните площадки, производствените предприятия или на нещо друго, работни обувки Tide We ще отговарят на вашите нужди. 【ВНИМАНИЕ】 За носене мярка на краката си и се обърнете към дължината и широчината на подметката, посочени в таблицата размери.Изберете размер, който е около 0,16 инча повече действителните размери на крака си. 【Сигурна защита】 Нашия стоманена чорап Tide We осигурява стандартна защита, която издържа на големи натоварвания от падащи или катящихся предмети.Стоманена пръчка добавен между стелькой и подметката на обувката за осигуряване на подкрепа за свода на стъпалото и защита на крака.Подсилена гума рамка и осигурява допълнителна защита на носа и петата на обувката. 【Водоустойчива и мини】 Работни обувки Tide We, изработени от 100% водоустойчив гума и неопрен, запазват краката сухи по време на работа или туризъм.

Други функции

Най-добри сделки