.

.

Държач за бира Beautyflier, Държач за чаша за вино, Държач за напитки за вана и душ, Акрилни Чаши за Вино, Бира, кафе и други напитки (черно + прозрачен)

Държач за бира Beautyflier, Държач за чаша за вино, Държач за напитки за вана и душ, Акрилни Чаши за Вино, Бира, кафе и други напитки

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Картон с най-високо качество, 100% годни за рециклиранеИма три цвята, които са подходящи за вашата душ стена.Този държач за бира е подходящ за различни видове стъклени чаши и могат да се настанят бирени бутилки, чаши за еднократна употреба, кутии, пластмасови бутилки, чаши за вино, няколко кафе на steins и газирана вода. отпуснете се В ЛУКСА на : Прикрепете държач за напитки за душата на бортику баня и се съхранява в него своята любима бира или вино.Поглезете се с вино, бира и газировкой след дълъг работен ден, да не се страхуват, че те ще паднат или запачкаются.КОМПЛЕКСНО ИЗПОЛЗВАНЕ : Използвайте този държач за душ в банята, за да държи бутилка с вода и сапун и шампоан с главата надолу да се излива остатъци от сапун и шампоан от шише.Това е много подходящ, за да се мотае луфа, за да изсъхне след душа.ОБРАТИТЕВНИМАНИЕ : НЕ СЕ МОТАЕ ТЕЖКИ НЕЩА!!.ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК за любител на БИРА /ВИНО : определено прави бира или вино е по-приятно по време на вземане на душ.Държач за чаши за вино в душата, трябва да бъде, ще бъде огромна изненада за членовете на семейството и приятелите си, обичат вино.Не мога да пропусна това!. Намерете плоска и суха повърхност на стените и подсушете с почистете я. Нанесете предложената УКВ-лента в задната част на скарата. Прикрепете го към стената, хоризонтално и равномерно натиснете. Оставете да изсъхне и изчакайте 24 часа.След това извадете своя КРЕПОСТ И твърда на мозъчната обвивка.Beautyflier Опаковка от 2 титулярите за бира, вино, чаши за вино, акрилни чаши за вино, бира, кафе и напитки, държач за напитки в банята (черно + бяло 2 бр.) Цвят : бял + черен Материал : чист акрил премиум-клас. (Акрилен корпус е изработен от устойчив материал, изключително лесно да се почистват с вода и сапун, което прави този продукт подходящ за използване в продължение на дълго време.) Размери на продукта (приблизително) : 3,75 х 3,50 х 2,25 инча.Вид : държач за бира.Пратката включва : 1 х Бял титуляр за бира 1 х Черен държач за бира 2 х УКВ лента.

Други функции

Най-добри сделки