.

.

Бебешки комплект, подходящ за парти в чест на рождения Ден на с Нарвалом, Украса за рожден Ден в теми Нарвала Включват топки с участието на Нарвала, Topper за кифли в те?

Бебешки комплект, подходящ за парти в чест на рождения Ден на с Нарвалом, Украса за рожден Ден в теми Нарвала Включват топки с участието

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

?[Светлината появата СИ на парти] - Децата са луди по нарвалов, пълнеж за торта с шарките на нарвала, голяма топка от фолио с участието на нарвала и латексови балони с шарките на нарвала ще ви накара го да вика и ще ви вълнуваща и незабравима парти по случай рождения ден на нарвала ? [ПРИМЕНИМАЯ сцена] -Този набор от балони с нарвалами може да се използва за всички церемонии, такива като детски рожден ден, парти под водата, украса за рожден ден нарвалов и, разбира се, парти с нарвалами. ? [Опаковка с нарвалом] - Ние подготвяме 1 комплект синьо банер честит рожден ден, 12 броя латексови мъниста с участието на нарвала за рожден ден, 8 броя конфети, 2 парчета фольгированных мъниста с участието на нарвала за парти, 4 броя топки от фолио във формата на миди, 12 броя топпера за кифли с участието на нарвала и 2 броя 10-ярдовой синята лента за вашата сладка тематични партита с участието на нарвала. ?[Сувенири за парти с нарвалом] - Сладък балони с изображение на нарвала и син банер идеални за детски рожден ден, създаването на новата парти атмосфера в морето.Няма да те оставя незабравими спомени за рожден ден. ?[Висококачествени материали] - Балон от фолио Narwhal е изработен от висококачествен латекс и фолио за по-добра здравина, може да бъде пълен с хелий или за въздух.Банер е безвреден за околната среда и може да се използва повторно, обесен след вашето парти като добра украса за вашата детска стая. ?Набор от аксесоари за парти в чест на рождения ден на нарвала? ?Характеристики : ?балони с шарките на нарвала, за да придадат на атмосферата на партито ще оценят момчета и момичета, те са им много, ще привлече, балони, конфети, украсени с кръгли искри, които придават поп балони блясък и забавность. ?Украса за парти в чест на рождения ден на хлапето нарвала, банер честит рожден Ден на теми, свързани с морето и океана, цветни балони с нарвалом, големи балони от нарвалового миларова за деца на 1-ва, 2-ра, 3-та, 4-та, 5-та, 6-ия, 10-ия рожден ден ?Mailto : 1 х синьо банер честит рожден ден, 2 х фольгированных топчета, за партита с нарвалом, 4 х фольгированный балон във формата на миди, 12 х латексный топка за рождения ден на нарвала, 8 х конфети, 12 х topper за кифли с нарвалом, 2 х синя лента 10 ярда ?Топли нотки на? Латексови балони да ни изпълни с хелий само в продължение на 3-4 часа, при конфети-топки с тегло конфети време на полет по-кратко (около 1 час), така че е силно препоръчително да изпълват ги с въздух.

Други функции

Най-добри сделки