.

.

FinExpect Френски Кънтри-Полилей 6-Светлинна Farm Полилей Селски и Свещници във форма на Свещи с покритие от имитация на Дърво за Трапезарията и Хола Спалня на Кухненскит?

FinExpect Френски Кънтри-Полилей 6-Светлинна Farm Полилей Селски и Свещници във форма на Свещи с покритие от имитация на Дърво за

BGN 90.66

Брой продукти
На склад

Се препоръчва да се определи от лицензиран електротехникМоля, уверете се, че подаването на електроенергия е изключена, преди да инсталирате.За увеличаване срока на услугата, моля, използвайте го на сухо място. ?Полилей в селски стил фермерска къща : тази полилей в стил свещи, изпълнен с фермерским характер, внася нотка френски кънтри в всяко място на вашия дом.Свещник от имитация на дърво и ръжда, за даване на вечен и елегантна атмосфера. ?Се регулира по височина и Дължина на веригата на френската държава-полилеи напълно регулируеми, височина на окачване достига 61 инча, размери 22 "В * 29,5"Ш, плафон : 4,5 инча, идеален за наклонени тавани и е съвместим с повечето разпределителни кутии. ? Дълготрайност на употреба : Реколта полилей-свещ е изработена ръчно от твърда имитация на дърво и ръжда, това е идеалният декоративни светлини, който могат да придадат топлина и мека яркостта на вашето уютному дома. ?Успешна комбинация : Ретро селска лампа - това е дискретен вариант на класическия стил на всеки ансамбъл, той е най-подходящ за големи помещения, като трапезария, хол, кухненски бокс, спалня, фоайета и др ? Крушки в комплект не включва : полилей за трапезария работи с основната лампа 6 * E12 за осигуряване на достатъчно осветление на помещението, можете да използвате и димер за регулиране на яркостта на светлината. Тази френска кънтри-полилей, очерченная класически силует в стил на свещи, ще даде своя дом елегантна обжалване. 6 реколта бели железни лостове, отпадни от веретенообразного дървена черупка с антични бяла тапицерия.Неутрален цвят дървена дограма лесно се съчетава с различни цветови решения.

Други функции

Най-добри сделки