.

.

HUIHUANG Лента Слонова Кост, Метална Лента с Крем Ръба, 2-1/ 2 инча, Метална Метална Лента за Бродерия, Опаковъчна хартия, Кошница за пазаруване, Венци, Панделки, Производс?

HUIHUANG Лента Слонова Кост, Метална Лента с Крем Ръба, 2-1/ 2 инча, Метална Метална Лента за Бродерия, Опаковъчна хартия, Кошница за пазаруване,

BGN 5.60

Брой продукти
На склад

? Цвят - Бяла Слонова костТази луксозна заоблена метална лента пуснат ярка и красива блестяща нотка на вашите идеи и ръчно опаковане празнични подаръци.Направете си опаковане и декорация на изделия по-привлекателни и добавете специални празнични усещания. ? Размер и опаковка на Дървесина метална лента с ширина от 2,5 инча и с непрекъсната дължина от 10 ярда (30 фута) във всеки един свитък, идеален размер за вашите различни идеи декоративна бродерия. ✨ Материал - Метална лента има складчатую крепированную тъкан от метални нишки, вплетенных в лек плат, скрепленную метална тел с метални златни ръбове, които могат да се използват в различни форми и която е лесна за използване.Така че той е идеален за направата на венци, бантов, занаяти, опаковане на подаръци, букети цветя и много други неща!. ? Заявление - тел пиле лента може да се използва за направата на венци, празнични diy, декор кошници за душата на булката, гирлянди, подарък, кошница, за декорация на дома, на улицата декор, цветна композиция, banta на върха на коледната елха, декор на сватбени партита, подаръци, венец, вратата закачалки, фенер, опаковане на подарък кутии и още много други.Попълнете вашите опаковки и декоративни изделия тази метална телена лента с вълнообразната шарка крепа. Размер - 2,5 инча и 10 ярда (30 фута) дължина на всяко хвърляне, достатъчно за ежедневна украса и производство на занаяти.Материал - Метална лента Бръчка е направена от висококачествен материал, който се отличава с мекота, блясък ефект шуршания и шелковистостью на допир, което го прави идеален за най-различни проекти за производство на занаяти и опаковане на подаръци. -Плисирани метална лента е идеално за декорация на сватби и всякакви тържества.За производство на големи бантов, бантов на створке сватбена столове, гирлянди, цветя букет, покани за сватба, бантов под формата на венец, декор входната врата, за подарък, за партита, опаковки, луксозни кутии, цветен crown, аксесоари за дома, дрехи и шиене, печене, цветна композиция, декор сватбена торта декор за душата на булката, накити за косата, занаяти и ръчно изработени т. Цветове реално на продукта може да се различават леко от картинката в описанието поради промени за осветление и наблюдение, както и от материала ленти.

Други функции

Най-добри сделки