.

.

Стъпка бормашина SILATU - 5 бр., Автоматично Набиране на стъпални бита, Метал, Быстрорежущая стомана с титанов щанга с покритие, Стъпка бормашини Unibit с Десет канали, Раз?

Стъпка бормашина SILATU - 5 бр., Автоматично Набиране на стъпални бита, Метал, Быстрорежущая стомана с титанов щанга с покритие, Стъпка

BGN 23.91

Брой продукти
На склад

【HSS и титановое покритие】 : Скорост на пробиване корона, изработена от промишлена бързорежеща стомана, притежава отлична износоустойчивост и висока скорост на пробиванеТитановое покритие подобрява остротата на ступенчатого тренировки и намалява топлината, предоставени при триене, което позволява лесно да се режат метални листове. 【Десет размери канали】 : Ступенчатые свредло за метал, съвместими с размери 10 : 1/4", 3/8", 1/2", 5/8", 3/4", 7/8", 1", 1-1/8", 1- 1/4", 1-3/8".Ще отговарят на вашите различни нужди, значително ще ви спаси от необходимостта да избират тренировка с различни по стъпка. 【Иновативен дизайн】 : Конструкцията на върха ступенчатого тренировки с разделяне на 118 ° увеличава скоростта на рязане, предотвратяване на отклонение от централната линия при пробивни. 3 Конструкция с плосък опашка за повишаване на сигурността и стабилността на стъпално тренировка може да е по-добре да се затегне пистолет, за да се предотврати падане и подхлъзване по време на въртене. 【Конструкция с две отводнителни канали】 : Ступенчатые канали тренировки осигури по-плавен ръб, който премахва разменяйте, прах и талаш за по-бързо отстраняване на стружки, а също така помага за предотвратяване на разлет на чипове, чрез осигуряване на по-гладко пробиване без отопление. 【Съвместимост】 : Преди да използвате ступенчатого тренировки пробиват малко контролното дупка, те могат да пробия пластмаса, дърво, фибростъкло с дебелина до 0,2 mm. 【HSS и титановое покритие】 : Скорост на пробиване корона, изработена от промишлена бързорежеща стомана, притежава отлична износоустойчивост и висока скорост на пробиване.Титановое покритие подобрява остротата на ступенчатого тренировки и намалява топлината, предоставени при триене, което позволява лесно да се режат метални листове. 【Десет размери канали】 : Ступенчатые свредло за метал, съвместими с размери 10 : 1/4", 3/8", 1/2", 5/8", 3/4", 7/8", 1", 1-1/8", 1- 1/4", 1-3/8".Ще отговарят на вашите различни нужди, значително ще ви спаси от необходимостта да избират тренировка с различни по стъпка. 【Иновативен дизайн】 : Конструкцията на върха ступенчатого тренировки с разделяне на 118 ° увеличава скоростта на рязане, предотвратяване на отклонение от централната линия при пробивни. 3 Конструкция с плосък опашка за повишаване на сигурността и стабилността на стъпално тренировка може да е по-добре да се затегне пистолет, за да се предотврати падане и подхлъзване по време на въртене.

Други функции

Най-добри сделки