.

.

Натиснете на Деня на Св. Патрик за нокти, Дълъг Квадратен Детелина, Режийни Ноктите, Честит Зелена Детелина, Изискан Дизайн, Лепило за нокти, Ирландският Късмет, Дек?

Натиснете на Деня на Св. Патрик за нокти, Дълъг Квадратен Детелина, Режийни Ноктите, Честит Зелена Детелина, Изискан Дизайн,

BGN 3.20

Брой продукти
На склад

?[Опаковъчен лист], Можете да получите 24шт квадратни пирони 12 размери, 1 мини-пилочку за нокти, 24 двустранни стикери за нокти и 1 дървена пръчка за премахване на върховете на ноктитеJelly лепило не са толкова трайни, тъй като е течен, но той прави въздушни ноктите повторна употреба.Моля, използвайте съответния лепило в съответствие с различните сцени. ?[Зелен дизайн "Св. Патрик"] Този външен ноктите с Деня на Св. Патрик е украсена с зелено цвете и трилистником, което придава на ноктите по-енергичен вид, изразява любовта си с Деня на Св. Патрик и ви позволява да нокти в стил Ден на Св. ? [Безопасен материал] Нашите изкуствени нокти среден размер, произведени от екологично чисти ABS-смола, нетоксични, безвкусны и са безвредни за околната среда.Може да се модифицира, за да е по-добре съответства на формата на ноктите, и ефекта от използването ще се чувстват удобно и естествено. ?[Се използва Широко] Удължаване на ноктите с Деня на Св. Патрик, подходящи за различни светски събития, маникюрных козметични салони и домашна нийл арт със собствените си ръце.Той е много подходящ за зелени сватби, танци, срещи, на Деня на Свети Патрик и други празници.Това е идеален подарък за приятели, роднини и близки. ?[Гаранция обслужване] Ако имате някакви въпроси относно тези миндальных ноктите, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.В случай на повреда при транспортиране или проблеми с качеството на предоставите гаранция за подмяна. ?[Опаковъчен лист], Можете да получите 24шт квадратни пирони 12 размери, 1 мини-пилочку за нокти, 24 двустранни стикери за нокти и 1 дървена пръчка за премахване на върховете на ноктите.Jelly лепило не са толкова трайни, тъй като е течен, но той прави въздушни ноктите повторна употреба.Моля, използвайте съответния лепило в съответствие с различните сцени. ?[Зелен дизайн "Св. Патрик"] Този външен ноктите с Деня на Св. Патрик е украсена с зелено цвете и трилистником, което придава на ноктите по-енергичен вид, изразява любовта си с Деня на Св. Патрик и ви позволява да нокти в стил Ден на Св. ? [Безопасен материал] Нашите изкуствени нокти среден размер, произведени от екологично чисти ABS-смола, нетоксични, безвкусны и са безвредни за околната среда.Може да се модифицира, за да е по-добре съответства на формата на ноктите, и ефекта от използването ще се чувстват удобно и естествено. ?[Се използва Широко] Удължаване на ноктите с Деня на Св. Патрик, подходящи за различни светски събития, маникюрных козметични салони и домашна нийл арт със собствените си ръце.Той е много подходящ за зелени сватби, танци, срещи, на Деня на Свети Патрик и други празници.Това е идеален подарък за приятели, роднини и близки. ?[Гаранция обслужване] Ако имате някакви въпроси относно тези миндальных ноктите, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.

Други функции

Най-добри сделки