.

.

ARTIBETTER 1бр Ушите Домашно Огледало, Козметични Органайзер За Уши Мила Жена Въртящи Тоалетка Завъртане на Плота на масата Творчески Момичета с Централно Козметични М?

ARTIBETTER 1бр Ушите Домашно Огледало, Козметични Органайзер За Уши Мила Жена Въртящи Тоалетка Завъртане на Плота на масата Творчески

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

ОГЛЕДАЛО за ГРИМ - Тя идва с очарователни детайли на декора и практично чекмедже за съхранение на малки предметиЗавъртащо се на ОГЛЕДАЛОТО - Управляемият огледало за грим на 360 ° ще задоволи вашите нужди в ежедневната грима, поддържане на вашата красота по всяко време. КРЪГЛО ОГЛЕДАЛО - това е не само идеален избор за ежедневния грим, но и за семейството и приятелите.ОГЛЕДАЛО за ДОМАШНО ТОАЛЕТНА МАСИЧКА - Устойчиво основата му позволява да стои стабилно върху различни повърхности тезгяха, без да се страхуват от случайно преобръщане или падане.ДАМСКО ОГЛЕДАЛО - Огледало за грим, изработени от материал, който издържа на продължителна употреба.ОГЛЕДАЛО за ГРИМ - Тя идва с очарователни детайли на декора и практично чекмедже за съхранение на малки предмети.Завъртащо се на ОГЛЕДАЛОТО - Управляемият огледало за грим на 360 ° ще задоволи вашите нужди в ежедневната грима, поддържане на вашата красота по всяко време. КРЪГЛО ОГЛЕДАЛО - това е не само идеален избор за ежедневния грим, но и за семейството и приятелите.ОГЛЕДАЛО за ДОМАШНО ТОАЛЕТНА МАСИЧКА - Устойчиво основата му позволява да стои стабилно върху различни повърхности тезгяха, без да се страхуват от случайно преобръщане или падане.ДАМСКО ОГЛЕДАЛО - Огледало за грим, изработени от материал, който издържа на продължителна употреба.Пратката включва 1 х десктоп огледало Характеристики-изящна изработка осигурява чиста и гладка повърхност на огледалото за вашия празничен подарък. - Огледало за грим, изработени от материал, който издържа на продължителна употреба на козметични продукти за бръснене. - Има дизайн на тавата за съхранение, в него може да съхранявате вашата козметика или поставка за бижута. - Цвят : Бял плот . -Размер : 31,00x15,00x15,00 см. /12,18x5,89x5,89 см Десктоп огледало за тоалетка маса. - Конструкция с възможност за завъртане на 360 °, това ще ви позволи свободно да се завърта огледалото и да намерите оптимален ъгъл за огледала за грим. - Материал : PP + Стъкло Въртящо се огледало за грим. - Той идва с красив дизайн части на външния вид, пълна новост настолен огледала за грим.Информация за стоки, Въртящо се огледало за грим Прозрачен огледална повърхност с висока разделителна способност ще ви помогне да се обърне внимание на всеки детайл при нанасянето на грим.Десктоп огледало за грим Е с дизайн на тавата за съхранение на малки предмети.

Други функции

Най-добри сделки