.

.

Abaodam 180x60x5 см 3-сгъваема Гимнастическая Възглавница, подложка за Йога килимче за Танци, Домашен Подложка За упражнения, подложка за клекове (черен)

Abaodam 180x60x5 см 3-сгъваема Гимнастическая Възглавница, подложка за Йога килимче за Танци, Домашен Подложка За упражнения,

BGN 46.56

Брой продукти
На склад

Тази подложка за фитнес е изработена от висококачествен плат Оксфорд като външна обвивка и гъба като вътрешнаТъй като ние използваме качествени материали, тази подложка да бъде дългосрочно в продължение на дълго време на употреба.Можете да го сгънете на 3 пъти, така че той е повече за вашите упражнения.Няма неприятна миризма.Не съдържа вредни вещества.Когато не ги ползвате, можете просто да го сгънете обратно за съхранение.Описание продуктаэтот подложка за фитнес е изработена от висококачествен плат Оксфорд като външна обвивка и гъба като вътрешна.Тъй като ние използваме качествени материали, тази подложка да бъде дългосрочно в продължение на дълго време на употреба.Можете да го сгънете на 3 пъти, за да направи повече, за упражнения, а когато не ги ползвате, можете просто да го сгънете обратно за съхранение.Характеристики - Цвят : черен. - Материал : плат Оксфорд, гъба. - Размер : 180x60x5 см / 70. - Тази подложка за фитнес е изработена от висококачествен плат Оксфорд като външна обвивка и гъба като вътрешна. - Защото ние използваме качествени материали, тази подложка да бъде дългосрочно в продължение на дълго време на употреба. - Можете да сгънете го на 3 пъти, за да се направи повече за вашите упражнения. - Когато не ги ползвате, можете просто да го сгънете обратно за съхранение. -Няма неприятна миризма.Не съдържа вредни вещества.Комплектът включва : 1 х тренировъчен мат.

Други функции

Най-добри сделки