.

.

Поставка за зарядно устройство за контролера на Xbox X series/S, докинг станция FANPL с двойно по-бърза за зареждане на контролера на Xbox X series/S с led индикатор и със зарядно, ка?

Поставка за зарядно устройство за контролера на Xbox X series/S, докинг станция FANPL с двойно по-бърза за зареждане на контролера

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【Интелигентен чип brain】 : Благодарение на вградения интелектуално чип за защита и висококачествени компоненти не трябва да се безпокоите за проблемите на сигурността, като перезаряд / късо съединение при пренапрежение, и се грижи за вашия контролер от серията X / S 【Удобство и спестяване на пространство】 : Това зарядно устройство за контролера на XBOX осигурява удобен начин за зареждане и съхранение на контролер от серията X / S, което спестява място, когато не се играят игри, и поддържане на реда в игралната зона. 【Сигурно и бързо зареждане на】 : Благодарение на 2 вграден портове USB, C и зарядното кабел, без сложни операции, щепсела и да играе, може бързо да се зарежда два контролера X series / S едновременно. 【Led индикатор за зареждане】 : от пръв поглед показва състоянието на зареждане.Когато индикаторът свети в зелено, това означава, че тя е напълно заредена или приключен.Ако индикаторът свети в червено, това означава, че той се зарежда. 【Най-добрият подарък】 : Зарядно устройство, разработен за Xbox контролери серия X / S, ще донесе по-голямо удобство и удоволствие в игрите си, както и ще се превърне в най-добрият подарък за любителите на игри в XBOX. 【Интелигентен чип brain】 : Благодарение на вградения интелектуално чип за защита и висококачествени компоненти не трябва да се безпокоите за проблемите на сигурността, като перезаряд / късо съединение при пренапрежение, и се грижи за вашия контролер от серията X / S. 【Удобство и спестяване на пространство】 : Това зарядно устройство за контролера на XBOX осигурява удобен начин за зареждане и съхранение на контролер от серията X / S, което спестява място, когато не се играят игри, и поддържане на реда в игралната зона. 【Сигурно и бързо зареждане на】 : Благодарение на 2 вграден портове USB, C и зарядното кабел, без сложни операции, щепсела и да играе, може бързо да се зарежда два контролера X series / S едновременно. 【Led индикатор за зареждане】 : от пръв поглед показва състоянието на зареждане.Когато индикаторът свети в зелено, това означава, че тя е напълно заредена или приключен.Ако индикаторът свети в червено, това означава, че той се зарежда. 【Най-добрият подарък】 : Зарядно устройство, разработен за Xbox контролери серия X / S, ще донесе по-голямо удобство и удоволствие в игрите си, както и ще се превърне в най-добрият подарък за любителите на игри в XBOX. ✔️ Специално разработен за Xbox контролери серия X/S ✔️ Вграден интелигентен защитен чип, бързо зареждане на ✔️ Щепсела и да играе, лесен за използване ✔️ Ниска консумация на енергия в режим изчакване, енергоспестяващ и защита на околната среда ✔️ Дизайн със защита от хлъзгане отдолу, стабилна подкрепа ✔️ е Снабден със зарядно, кабел за спестяване на пари ✔️ Стилен външен вид, задължителен подарък за любителите на игри в Xbox 【Инструкция за зареждане на】 1.

Други функции

Най-добри сделки