.

.

Чанта за топла Вода, 800 мл Бутилка За Гореща Вода Гума Гума Запечатани Щампована Скъпа Вязаная Капачка на Бутилка за Гореща Вода, с Мек капак (с Лента) (лифт)

Чанта за топла Вода, 800 мл Бутилка За Гореща Вода Гума Гума Запечатани Щампована Скъпа Вязаная Капачка на Бутилка за Гореща Вода,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Защитен калъф : Оборудван с красив тканым калъф, който може да попречи на пряк контакт на бутилки с гореща вода с кожата и да причини изгаряния използвайте бутилка с гореща вода, за компрес или студен компрес, за да се облекчи мускулната болка и се топлят през зимата.По-дълго запазва топлината : В студени или сурови дни използвайте го, за да стопли ръцете си, краката, корема или на крака.Повърхността на ястия е сетчатую текстура, която не се плъзга и има приятна текстура. мека и удобна, да се избягва директен контакт с кожата, за да предизвика изгаряния и по-дълго задържат топлината.Лесна употреба : Широко врата лесно се изпълва с топла вода, а ръб за предпазване от пръски предотвратява вытекание вода обратно.Пълнете само на 2/3 от максималната си мощност.Мек вязаный калъф ви осигурява по-голям комфорт и позволява почистване на електрическа възглавничка от прах и да се перат.Отличен материал : Бутилка за вода от гумен материал, които могат да задържат топлината по-дълго, отколкото традиционният пакет за вода, както и може да се използва като пакет с лед.Стягане - електрическа възглавничка лесно преливане, а брызгозащищенный ръб предотвратява выплескивание вода, като в по-старите гумени торбички. Чудесен материал : Бутилка за вода от гумен материал, които могат да задържат топлината по-дълго, отколкото традиционният пакет за вода, както и може да се използва като пакет с лед. Стягане : Бутилка с топла вода лесно преливане, а брызгозащищенный панел предотвратява выплескивание вода, като при по-старите гумени пакети. Защитен калъф : Оборудван с красив тканым калъф, който може да попречи на пряк контакт на бутилки с гореща вода с кожата и да причини изгаряния. Облекчаване на болката : Употреба на бутилки с вода за приготвяне на топли или студени компреси могат да помогнат за облекчаване на мускулната болка и да ви топли през зимата. Идеален подарък : Добър и удобен подарък за приятелите на Деня на благодарността, Коледа и Нова година.Параметри : Тип на продукта : Бутилка за гореща вода Материал : каучук, памук Размер на бутилки за вода : Около 24x22 см / 9,45x8,66 см, Широчина на лентата : прибл. Дължина на лентата 2,5 см/0,98 инча : прибл. 120 см / 47,24 инча Съдържание нето : 800 мл Осъществяване списък : 1 бутилка с гореща вода 1 вязаный калъф 1 лента Забележка : 1.

Други функции

Item Type:
Hot Water Bottle Material
Water Bottle Size:
Approx. 24 x 22 cm / 9.45 x 8.66 inches
Ribbon width:
approx. 2.5cm/0.98inch
Ribbon length:
approx. 120cm/47.24inch
Net Content:
800ml
Package list:
1 hot water bottle 1 knit cover:
1 tape:
Note:
1. Do not fill hot water above 85℃. Don't fill the entire hot water bottle, just fill it 2/3 full. After adding water, check if the lid is tight to avoid leaking and burning.:
2. Keep away from babies and children.:
3. Please allow a little error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
Най-добри сделки